Het Western Digital TV Live Hub mediacenter is een Full-HD mediaspeler met een ingebouwde 1 terabyte netwerkschijf.

Op de fluisterstille 1 TB harde schijf kan je digitale media van diverse bronnen opslaan en die vervolgens weergeven. Je kan via een netwerkverbinding digitaal beeld- en geluidsmateriaal eenvoudig overzetten op de harde schijf vanuit gedeelde mappen op pc of Mac of direct van een externe harde schijf, usb-geheugenstaaf, camcorder of camera die je kan aansluiten op een van de beide usb-poorten. Het WD TV Live Hub mediacenter is geschikt voor het afspelen van een breed gamma van bestandsindelingen, waaronder gangbare Full-HD 1080p videoformaten als .mkv, .mp4 en .mov.

De mediaspeler is compatibel met vrijwel alle televisietoestellen dankzij de HDMI 1.4 video en componentvideo output. De WD TV Live Hub fungeert ook als mediaserver: HD video, audio en foto's op de ingebouwde harde schijf kan je weergegeven op elke DLNA en UPnP-compatibele tv of multimediaspeler. Met extra applicaties kan je ook streamen naar iPad, iPhone of Android smartphones. Door de integratie met Facebook kan je foto's en video's ook direct uploaden, delen en bekijken, evenals de laatste berichten lezen. Ook filmpjes bekijken op YouTube en foto's op Flickr behoort tot de mogelijkheden.

Het WD TV Live Hub mediacenter heeft een adviesprijs van 219 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het Western Digital TV Live Hub mediacenter is een Full-HD mediaspeler met een ingebouwde 1 terabyte netwerkschijf. Op de fluisterstille 1 TB harde schijf kan je digitale media van diverse bronnen opslaan en die vervolgens weergeven. Je kan via een netwerkverbinding digitaal beeld- en geluidsmateriaal eenvoudig overzetten op de harde schijf vanuit gedeelde mappen op pc of Mac of direct van een externe harde schijf, usb-geheugenstaaf, camcorder of camera die je kan aansluiten op een van de beide usb-poorten. Het WD TV Live Hub mediacenter is geschikt voor het afspelen van een breed gamma van bestandsindelingen, waaronder gangbare Full-HD 1080p videoformaten als .mkv, .mp4 en .mov. De mediaspeler is compatibel met vrijwel alle televisietoestellen dankzij de HDMI 1.4 video en componentvideo output. De WD TV Live Hub fungeert ook als mediaserver: HD video, audio en foto's op de ingebouwde harde schijf kan je weergegeven op elke DLNA en UPnP-compatibele tv of multimediaspeler. Met extra applicaties kan je ook streamen naar iPad, iPhone of Android smartphones. Door de integratie met Facebook kan je foto's en video's ook direct uploaden, delen en bekijken, evenals de laatste berichten lezen. Ook filmpjes bekijken op YouTube en foto's op Flickr behoort tot de mogelijkheden. Het WD TV Live Hub mediacenter heeft een adviesprijs van 219 euro.Bron: www.diskidee.be