De Galaxy S is Samsung's nieuwe high-end smartphone die een nieuwe methode biedt om tekst sneller in te voeren.

De Samsung Galaxy S (i9000) wertk met versie 2.1 van het Android besturingssysteem. De smartphone is uitgerust met een 1 GHz processor. Het is een erg slank toestel met een 4-inch Super Amoled WVGA-scherm (800 x 480 pixels) dat aanraakgevoelig is. Het toestel meet 64,2 x 122,4 x 9,9 mm en weegt 119 gram.

De Galaxy S biedt ook de nieuwe swype tekstinvoermethode, waarmee je 1,5x sneller je tekst kunt invoeren, aldus Samsung. Verder is de Galaxy S uitgerust met een 5 megapixel camera met autofocus en kan hij 720p video opnemen met 30 beelden per seconde. De smartphone ondersteunt 3G, Wi-Fi b/g/n en Bluetooth 3.0.

Je kan navigeren dankzij A-GPS en Google Maps Navigatie. De Samsung Galaxy S schakelt de navigatie automatisch over naar Street View-beelden in Google Maps als je in de buurt van je bestemming bent. En met de Layar functionaliteit worden meteen zaken als benzinestations, restaurants of geldautomaten in de buurt getoond. Met Social Hub worden sociale netwerken, zoals Facebook en Twitter, op één plek bij elkaar gebracht.

De Samsung Galaxy S is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 599 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Galaxy S is Samsung's nieuwe high-end smartphone die een nieuwe methode biedt om tekst sneller in te voeren. De Samsung Galaxy S (i9000) wertk met versie 2.1 van het Android besturingssysteem. De smartphone is uitgerust met een 1 GHz processor. Het is een erg slank toestel met een 4-inch Super Amoled WVGA-scherm (800 x 480 pixels) dat aanraakgevoelig is. Het toestel meet 64,2 x 122,4 x 9,9 mm en weegt 119 gram. De Galaxy S biedt ook de nieuwe swype tekstinvoermethode, waarmee je 1,5x sneller je tekst kunt invoeren, aldus Samsung. Verder is de Galaxy S uitgerust met een 5 megapixel camera met autofocus en kan hij 720p video opnemen met 30 beelden per seconde. De smartphone ondersteunt 3G, Wi-Fi b/g/n en Bluetooth 3.0. Je kan navigeren dankzij A-GPS en Google Maps Navigatie. De Samsung Galaxy S schakelt de navigatie automatisch over naar Street View-beelden in Google Maps als je in de buurt van je bestemming bent. En met de Layar functionaliteit worden meteen zaken als benzinestations, restaurants of geldautomaten in de buurt getoond. Met Social Hub worden sociale netwerken, zoals Facebook en Twitter, op één plek bij elkaar gebracht. De Samsung Galaxy S is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 599 euro.Bron: www.diskidee.be