De nieuwe Plantronics RIG 300-serie gaming headsets zijn uitgerust met 40mm-hifidrivers en hebben een microfoon met ruisonderdrukking voor minder achtergrondgeluid.

De SoundGuard-technologie beschermt de oren tegen audiopieken. De open oorschelpen van de headset zorgen ervoor dat de speler niet volledig is afgesloten van de buitenwereld.

De hoofdbeugel kan in drie maten (klein, medium, groot) worden ingesteld. In het snoer is een volume- en muteknop verwerkt.

De Plantronics RIG 300 (pc), RIG 300HC (Nintendo Switch), RIG 300HX (Xbox One) en RIG 300HS (PlayStation 4) gaming headsets hebben een adviesprijs van 39,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Plantronics RIG 300-serie gaming headsets zijn uitgerust met 40mm-hifidrivers en hebben een microfoon met ruisonderdrukking voor minder achtergrondgeluid.De SoundGuard-technologie beschermt de oren tegen audiopieken. De open oorschelpen van de headset zorgen ervoor dat de speler niet volledig is afgesloten van de buitenwereld.De hoofdbeugel kan in drie maten (klein, medium, groot) worden ingesteld. In het snoer is een volume- en muteknop verwerkt.De Plantronics RIG 300 (pc), RIG 300HC (Nintendo Switch), RIG 300HX (Xbox One) en RIG 300HS (PlayStation 4) gaming headsets hebben een adviesprijs van 39,99 euro.Bron: www.diskidee.be