Met zijn gewicht van 3,9 kg (4,5 kg met dock) en afmetingen van 429 x 309 x 38 mm is de Asus GX700 wel een draagbare, maar zeker geen 'schoot'-machine.

De specificaties zijn dan ook navenant. Een 2,8 tot 4,1 GHz Intel Core i7 6820HK cpu met 32 GB DDR4 ram wordt aangevuld met een Nvidia Geforce GTX 980 gpu met 8 GB vram. Twee NVMe M.2 PCIe 3.0 x4 ssd's van 256 GB dienen als krachtige opslagruimte. Als je ze in raid0 configureert daalt de opslagruimte wel tot 256 GB maar haal je tot 3 Gbit/s doorvoersnelheid.

Je kunt de gpu tot twintig procent overklokken, maar alleen met het aparte waterkoeling-dock, die met één knopdruk weer verwijderd kan worden, waarna de laptop overschakelt op luchtkoeling. Dit Hydro Overclocking System dock laat je de GX700 tot het uiterste drijven. De gpu die normaal in desktops wordt gebruikt, kan dan op volle toeren werken.

Het waterkoelsysteem kun je probleemloos meermaals in- en uitgeschakelen. Een speciaal reservoir zorgt ervoor dat de laptop ook na meerdere jaren nog over voldoende koelvloeistof beschikt.

Het matte 17,3-inch Full HD ips-scherm ondersteunt Nivdia's Gsync-technologie voor een vloeiende weergave van games.

De GX700 wordt standaard geleverd met een stijlvolle rolkoffer, zodat je de laptop eenvoudig met je mee kunt nemen naar game-events.

Voor al dit moois betaal je een héél stevige prijs. De Asus ROG GTX700 Gaming Laptop kost 4.999 euro! Voor dat geld koop je ook twee snellere desktops, maar die zijn uiteraard niet zo draagbaar.

Bron: www.diskidee.be

Met zijn gewicht van 3,9 kg (4,5 kg met dock) en afmetingen van 429 x 309 x 38 mm is de Asus GX700 wel een draagbare, maar zeker geen 'schoot'-machine.De specificaties zijn dan ook navenant. Een 2,8 tot 4,1 GHz Intel Core i7 6820HK cpu met 32 GB DDR4 ram wordt aangevuld met een Nvidia Geforce GTX 980 gpu met 8 GB vram. Twee NVMe M.2 PCIe 3.0 x4 ssd's van 256 GB dienen als krachtige opslagruimte. Als je ze in raid0 configureert daalt de opslagruimte wel tot 256 GB maar haal je tot 3 Gbit/s doorvoersnelheid.Je kunt de gpu tot twintig procent overklokken, maar alleen met het aparte waterkoeling-dock, die met één knopdruk weer verwijderd kan worden, waarna de laptop overschakelt op luchtkoeling. Dit Hydro Overclocking System dock laat je de GX700 tot het uiterste drijven. De gpu die normaal in desktops wordt gebruikt, kan dan op volle toeren werken.Het waterkoelsysteem kun je probleemloos meermaals in- en uitgeschakelen. Een speciaal reservoir zorgt ervoor dat de laptop ook na meerdere jaren nog over voldoende koelvloeistof beschikt.Het matte 17,3-inch Full HD ips-scherm ondersteunt Nivdia's Gsync-technologie voor een vloeiende weergave van games.De GX700 wordt standaard geleverd met een stijlvolle rolkoffer, zodat je de laptop eenvoudig met je mee kunt nemen naar game-events.Voor al dit moois betaal je een héél stevige prijs. De Asus ROG GTX700 Gaming Laptop kost 4.999 euro! Voor dat geld koop je ook twee snellere desktops, maar die zijn uiteraard niet zo draagbaar.Bron: www.diskidee.be