De nieuwe geconnecteerde polsbloeddrukmeter View van iHealth heeft een eigen led-scherm waarop je bovendruk, onderdruk en hartslag kunt aflezen. In tegenstelling tot bij de Sense heb je dus geen smartphone of tablet meer nodig om de meetresultaten te zien. Maar je kunt wel nog alle metingen in de iHealth MyVitals gezondheids-app bewaren en raadplegen.

MyVitals is beschikbaar voor iOS en Android. De verbinding tussen mobieltje en polsbloeddrukmeter wordt gelegd via Bluetooth. De View Wireless Blood Pressure Wrist Monitor (BP7S) bewaart in zijn eigen geheugen tot 120 metingen tussen twee synchronisatiemomenten met de MyVitals app.

De meter schakelt zich automatisch in wanneer je de armband omdoet. De View kan ook hartritmestoornissen detecteren en je daarvoor waarschuwen.

De iHealth View kost 79,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe geconnecteerde polsbloeddrukmeter View van iHealth heeft een eigen led-scherm waarop je bovendruk, onderdruk en hartslag kunt aflezen. In tegenstelling tot bij de Sense heb je dus geen smartphone of tablet meer nodig om de meetresultaten te zien. Maar je kunt wel nog alle metingen in de iHealth MyVitals gezondheids-app bewaren en raadplegen.MyVitals is beschikbaar voor iOS en Android. De verbinding tussen mobieltje en polsbloeddrukmeter wordt gelegd via Bluetooth. De View Wireless Blood Pressure Wrist Monitor (BP7S) bewaart in zijn eigen geheugen tot 120 metingen tussen twee synchronisatiemomenten met de MyVitals app.De meter schakelt zich automatisch in wanneer je de armband omdoet. De View kan ook hartritmestoornissen detecteren en je daarvoor waarschuwen.De iHealth View kost 79,95 euro.Bron: www.diskidee.be