Freecom introduceert een externe harde schijf waarop gegevens worden beveiligd door een unieke toegangskaart. Daarnaast lanceert het ook een harde schijf bedoeld voor audio/video-professionals.

De Freecom Hard Drive Secure is een nieuwe externe harde schijf waarop gegevens worden beveiligd door een toegangskaart zodat gebruikers geen wachtwoorden moeten onthouden.De kaart in kredietkaartformaat is uitgerust met RFID technologie (Radio Frequency Indentification). Om toegang te krijgen tot de gegevens op de harde schijf dien je de kaart voor de harde schijf te bewegen. Freecom levert de Hard Drive Secure standaard met twee toegangskaarten. De Freecom 'securtiy keycards' zijn eveneens 'AES encrypted'.Freecom kondigt ook de Hard Drive Quattro aan in dezelfde aluminium productlijn. Deze externe harde schijf is ontworpen voor audio/video-professionals en is uitgerust met vier verschillende interfaces waaronder eSATA, Turbo USB en FireWire 800.Zowel de nieuwe Hard Drive Secure als de Hard Drive Quattro bieden hoge opslagcapaciteiten tot 2.000 GB (2 TB). Omdat ze geen ventilator hebben, werken ze bijzonder stil volgens de fabrikant.

Bron: www.diskidee.be

Freecom introduceert een externe harde schijf waarop gegevens worden beveiligd door een unieke toegangskaart. Daarnaast lanceert het ook een harde schijf bedoeld voor audio/video-professionals. De Freecom Hard Drive Secure is een nieuwe externe harde schijf waarop gegevens worden beveiligd door een toegangskaart zodat gebruikers geen wachtwoorden moeten onthouden.De kaart in kredietkaartformaat is uitgerust met RFID technologie (Radio Frequency Indentification). Om toegang te krijgen tot de gegevens op de harde schijf dien je de kaart voor de harde schijf te bewegen. Freecom levert de Hard Drive Secure standaard met twee toegangskaarten. De Freecom 'securtiy keycards' zijn eveneens 'AES encrypted'.Freecom kondigt ook de Hard Drive Quattro aan in dezelfde aluminium productlijn. Deze externe harde schijf is ontworpen voor audio/video-professionals en is uitgerust met vier verschillende interfaces waaronder eSATA, Turbo USB en FireWire 800.Zowel de nieuwe Hard Drive Secure als de Hard Drive Quattro bieden hoge opslagcapaciteiten tot 2.000 GB (2 TB). Omdat ze geen ventilator hebben, werken ze bijzonder stil volgens de fabrikant. Bron: www.diskidee.be