De Marmitek Audio Anywhere 725 is een draadloze audiotransmitter waarmee je het geluid van tv of computer draadloos naar je stereo, (actieve) luidsprekers of hoofdtelefoon stuurt.

De digitale audio-overdracht gebeurt in HD-kwaliteit via een 2.4 GHz-verbinding. Het bereik tussen zender en ontvanger gaat tot 40 meter bij vrij veld en tot 10 meter door muren en plafonds.

Op zowel de zender als de ontvanger kun je het volume regelen. De ontvanger heeft een een draagclip wat handig is als je er een hoofdtelefoon op aansluit.

Er kunnen meerdere ontvangers op één set aangesloten worden en er kunnen meerdere sets in één ruimte gebruikt worden.

De Marmitek Audio Anywhere 725 draadloze audiotransmitter heeft een adviesprijs van 79,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Marmitek Audio Anywhere 725 is een draadloze audiotransmitter waarmee je het geluid van tv of computer draadloos naar je stereo, (actieve) luidsprekers of hoofdtelefoon stuurt.De digitale audio-overdracht gebeurt in HD-kwaliteit via een 2.4 GHz-verbinding. Het bereik tussen zender en ontvanger gaat tot 40 meter bij vrij veld en tot 10 meter door muren en plafonds.Op zowel de zender als de ontvanger kun je het volume regelen. De ontvanger heeft een een draagclip wat handig is als je er een hoofdtelefoon op aansluit.Er kunnen meerdere ontvangers op één set aangesloten worden en er kunnen meerdere sets in één ruimte gebruikt worden.De Marmitek Audio Anywhere 725 draadloze audiotransmitter heeft een adviesprijs van 79,95 euro.Bron: www.diskidee.be