Nuance Paperport is aan zijn veertiende editie toe. De software voor documentenbeheer slaat gescande documenten op in een beveiligde cloud op het internet.

Nuance PaperPort 14 vereenvoudigt het scannen en organiseren van documenten. De nieuwe versie heeft een verbeterde beeldverwerking en slaat pdf-scans in een sterk gecomprimeerd formaat op (Nuance PDF-MRC), zodat ze tot acht keer minder opslagruimte gebruiken.

Documenten kunnen lokaal worden bewaard, op een netwerkschijf worden geplaatst, maar ook opgeslagen worden in PaperPort Anywhere, de cloudtoepassing van Nuance. De elektronische documenten kun je daarna gemakkelijk overal raadplegen, niet alleen op andere pc's maar ook op smartphones en tablets dankzij gratis apps voor Apple iPad, Apple iPhone en Google Android.

Met de Nuance Connectors kun je je documenten ook bewaren bij andere internetdiensten, zoals Google Docs. De nieuwe versie scant en bewaart documenten ook sneller door ze automatisch een naam te geven en ze op de juiste plaats op te slaan. Zwarte randen en perforaties worden bovendien automatisch uit scans verwijderd.

De standaardversie kost 79 euro. De Professional-versie met geïntegreerde OmniPage OCR en beveiligingsfuncties, kost 129 euro of 99 euro voor een upgrade. Merkwaardig genoeg geeft Nuance geen kortingen voor downloads: de versie in doos en de versie als download kosten evenveel. Dat kan beter!

Bron: www.diskidee.be

Nuance Paperport is aan zijn veertiende editie toe. De software voor documentenbeheer slaat gescande documenten op in een beveiligde cloud op het internet. Nuance PaperPort 14 vereenvoudigt het scannen en organiseren van documenten. De nieuwe versie heeft een verbeterde beeldverwerking en slaat pdf-scans in een sterk gecomprimeerd formaat op (Nuance PDF-MRC), zodat ze tot acht keer minder opslagruimte gebruiken. Documenten kunnen lokaal worden bewaard, op een netwerkschijf worden geplaatst, maar ook opgeslagen worden in PaperPort Anywhere, de cloudtoepassing van Nuance. De elektronische documenten kun je daarna gemakkelijk overal raadplegen, niet alleen op andere pc's maar ook op smartphones en tablets dankzij gratis apps voor Apple iPad, Apple iPhone en Google Android. Met de Nuance Connectors kun je je documenten ook bewaren bij andere internetdiensten, zoals Google Docs. De nieuwe versie scant en bewaart documenten ook sneller door ze automatisch een naam te geven en ze op de juiste plaats op te slaan. Zwarte randen en perforaties worden bovendien automatisch uit scans verwijderd. De standaardversie kost 79 euro. De Professional-versie met geïntegreerde OmniPage OCR en beveiligingsfuncties, kost 129 euro of 99 euro voor een upgrade. Merkwaardig genoeg geeft Nuance geen kortingen voor downloads: de versie in doos en de versie als download kosten evenveel. Dat kan beter! Bron: www.diskidee.be