In samenwerking met Box, een platform voor content sharing, biedt Sony Ericsson consumenten die een Xperia smartphone bezitten gratis 50 GB online opslag.

Gebruik je een Sony Ericsson Xperia smartphone, dan dien je met je mobiele telefoon slechts één keer in te loggen met de Box for Android-applicatie op een account bij www.box.com om levenslang te genieten van 50 GB gratis opslag. Box verzorgt sinds 2005 een veilig contentsharingplatform.

De promotie loopt nog tot en met 31 december 2012 en geldt wereldwijd voor consumenten met een Xperia smartphone waaronder Xperia X10 en alle Android toestellen die daarna zijn uitgebracht. Je kan niet alleen bestanden opslaan op je Box account, ze zijn ook vanaf andere apparaten toegankelijk en je kan ze delen met anderen. 50 GB opslagruimte in de cloud komt ongeveer neer op 50.000 documenten, foto's en prresentaties. De Box voor Android-applicatie is te vinden in de Android Marketplace.

Bron: www.diskidee.be

In samenwerking met Box, een platform voor content sharing, biedt Sony Ericsson consumenten die een Xperia smartphone bezitten gratis 50 GB online opslag. Gebruik je een Sony Ericsson Xperia smartphone, dan dien je met je mobiele telefoon slechts één keer in te loggen met de Box for Android-applicatie op een account bij www.box.com om levenslang te genieten van 50 GB gratis opslag. Box verzorgt sinds 2005 een veilig contentsharingplatform. De promotie loopt nog tot en met 31 december 2012 en geldt wereldwijd voor consumenten met een Xperia smartphone waaronder Xperia X10 en alle Android toestellen die daarna zijn uitgebracht. Je kan niet alleen bestanden opslaan op je Box account, ze zijn ook vanaf andere apparaten toegankelijk en je kan ze delen met anderen. 50 GB opslagruimte in de cloud komt ongeveer neer op 50.000 documenten, foto's en prresentaties. De Box voor Android-applicatie is te vinden in de Android Marketplace.Bron: www.diskidee.be