De Netgear Wireless-N HD Home Theater Kit kan meerdere video- en audiobestanden tegelijkertijd draadloos naar elk gewenste ruimte in huis streamen.

De draadloze oplossing van Netgear bestaat uit twee Wireless-N HD Home Theater Adapters (WNHD3004) die zijn uitgerust met een IEEE 802.11 a/n 5GHz Wireless LAN-chipset. Volgens Netgear kan de oplossing tegelijkertijd meerdere 1080p HD video's door meerdere muren van een gemiddeld huis verzenden. De ene adapter dien je op de router aan te sluiten en de tweede sluit je aan op elk gewenst home theater apparaat met een ethernetpoort. De Wireless-N HD Home Theater Kit heeft beveiligingssoftware aan boord waarmee je met één druk op een knop een veilige verbinding kan maken met overige adapters. De kit ondersteunt point-to-multipoint HD video streaming en het multicast streaming protocol. Netgear introduceert ook de universele WiFi Internet Adapter (WNCE2001) voor Home Theater apparaten en spelcomputers met een ethernetaansluiting. Deze wireless-N adapter krijgt stroom via de USB-poort en haalt snelheden tot 300 Mbps. Door de Netgear Push 'N' Connect technologie is het opzetten van een verbinding Plug en Play.

Bron: www.diskidee.be

De Netgear Wireless-N HD Home Theater Kit kan meerdere video- en audiobestanden tegelijkertijd draadloos naar elk gewenste ruimte in huis streamen. De draadloze oplossing van Netgear bestaat uit twee Wireless-N HD Home Theater Adapters (WNHD3004) die zijn uitgerust met een IEEE 802.11 a/n 5GHz Wireless LAN-chipset. Volgens Netgear kan de oplossing tegelijkertijd meerdere 1080p HD video's door meerdere muren van een gemiddeld huis verzenden. De ene adapter dien je op de router aan te sluiten en de tweede sluit je aan op elk gewenst home theater apparaat met een ethernetpoort. De Wireless-N HD Home Theater Kit heeft beveiligingssoftware aan boord waarmee je met één druk op een knop een veilige verbinding kan maken met overige adapters. De kit ondersteunt point-to-multipoint HD video streaming en het multicast streaming protocol. Netgear introduceert ook de universele WiFi Internet Adapter (WNCE2001) voor Home Theater apparaten en spelcomputers met een ethernetaansluiting. Deze wireless-N adapter krijgt stroom via de USB-poort en haalt snelheden tot 300 Mbps. Door de Netgear Push 'N' Connect technologie is het opzetten van een verbinding Plug en Play. Bron: www.diskidee.be