Op de Marmitek Connect350 HDMI-schakelaar kun je vijf HDMI-bronnen aansluiten op slechts één HDMI-ingang. De Marmitek Split312 dient omgekeerd om één HDMI-siginaal te verdelen over twee schermen.

De Connect350 HDMI-schakelaar ondersteunt HMDI v1.3 (dus niet de allernieuwste, maar nog niet veel gebruikte HDMI 1.4 waarin ook een netwerkverbinding is geïntegreerd). Je kunt vijf HDMI-bronnen zoals een gameconsole, een Blu-rayspeler, een satellietontvanger of een HD-streamer aansluiten op de Connect350. Die sluit je dan op zijn beurt aan op een HDMI-ingang van je tv of beelscherm.

Deze switcher ondersteunt 1080p Full HD video. Ook de geavanceerde functies van HDMI v1.3 zoals Deep Color, xvYCC, lip sync, Dolby TrueHD, DTS Master Audio en Updated list of CEC commands worden door de switcher ondersteund. De switcher schakelt automatisch over naar het actieve signaal. Je kunt echter ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken om manueel voor een aangesloten bron te kiezen. Je kunt de switcher uit het zich plaatsen achter je tv, want Marmitek levert ook een losse infraroodontvanger mee die je dan vooraan kunt plaatsen.

De Split312 splitst hetzelfde HDMI-signaal over twee aangesloten beeldschermen of tv's zodat je op beide identiek hetzelfde beeld ziet en hetzelfde geluid hoort. De Split321 heeft een ingebouwde versterker, zodat de beeld- en geluidskwaliteit gewaarborgd blijven. De HDMI-contacten zijn met een dun laagje goud bedekt ('gold plated'). De Split312 ondersteunt 1080p Full HD video, maar is wel maar compatibel met HDMI v1.2a. De maximale kabellengte bedraagt 15 meter.

Bron: www.diskidee.be

Op de Marmitek Connect350 HDMI-schakelaar kun je vijf HDMI-bronnen aansluiten op slechts één HDMI-ingang. De Marmitek Split312 dient omgekeerd om één HDMI-siginaal te verdelen over twee schermen. De Connect350 HDMI-schakelaar ondersteunt HMDI v1.3 (dus niet de allernieuwste, maar nog niet veel gebruikte HDMI 1.4 waarin ook een netwerkverbinding is geïntegreerd). Je kunt vijf HDMI-bronnen zoals een gameconsole, een Blu-rayspeler, een satellietontvanger of een HD-streamer aansluiten op de Connect350. Die sluit je dan op zijn beurt aan op een HDMI-ingang van je tv of beelscherm. Deze switcher ondersteunt 1080p Full HD video. Ook de geavanceerde functies van HDMI v1.3 zoals Deep Color, xvYCC, lip sync, Dolby TrueHD, DTS Master Audio en Updated list of CEC commands worden door de switcher ondersteund. De switcher schakelt automatisch over naar het actieve signaal. Je kunt echter ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken om manueel voor een aangesloten bron te kiezen. Je kunt de switcher uit het zich plaatsen achter je tv, want Marmitek levert ook een losse infraroodontvanger mee die je dan vooraan kunt plaatsen. De Split312 splitst hetzelfde HDMI-signaal over twee aangesloten beeldschermen of tv's zodat je op beide identiek hetzelfde beeld ziet en hetzelfde geluid hoort. De Split321 heeft een ingebouwde versterker, zodat de beeld- en geluidskwaliteit gewaarborgd blijven. De HDMI-contacten zijn met een dun laagje goud bedekt ('gold plated'). De Split312 ondersteunt 1080p Full HD video, maar is wel maar compatibel met HDMI v1.2a. De maximale kabellengte bedraagt 15 meter. Bron: www.diskidee.be