De PC 373D van audiospecialist Sennheiser is een nieuwe high-end gamerheadset met een gewatteerde hoofdband en pluche fluwelen oorkussens die zo min mogelijk druk op de oren leggen. De open akoestische gaming headset gebruikt Sennheisers transducer-technologie voor optimale helderheid en nauwkeurigheid.

De gaming headset biedt 7.1 Dolby Surround Sound. Met de Surround Dongel en software kan de geluidskwaliteit en Surround Sound geoptimaliseerd worden voor het gamen of het luisteren naar muziek. Met de Surround Dongel kan je het geluid naar eigen wens aanpassen en snel schakelen tussen stereo en surround sound.

De hoge kwaliteit pro noise-cancelling microfoon en het optionele ruisonderdrukkingsalgoritme zorgen voor heldere teamcommunicatie zonder achtergrondgeluid. Met drie side-tone instellingen, die je kan aanpassen via de software-interface, kan je bepalen hoe luid je je eigen stem wil horen.

Het geluid is verder eenvoudig te bedienen via de geïntegreerde volumeknop op de rechteroorschelp. De microfoon kan snel gedempt worden door deze omhoog te duwen.

De Sennheiser PC 373D gaming headset is begin augustus 2016 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro.

Bron: www.diskidee.be

De PC 373D van audiospecialist Sennheiser is een nieuwe high-end gamerheadset met een gewatteerde hoofdband en pluche fluwelen oorkussens die zo min mogelijk druk op de oren leggen. De open akoestische gaming headset gebruikt Sennheisers transducer-technologie voor optimale helderheid en nauwkeurigheid.De gaming headset biedt 7.1 Dolby Surround Sound. Met de Surround Dongel en software kan de geluidskwaliteit en Surround Sound geoptimaliseerd worden voor het gamen of het luisteren naar muziek. Met de Surround Dongel kan je het geluid naar eigen wens aanpassen en snel schakelen tussen stereo en surround sound.De hoge kwaliteit pro noise-cancelling microfoon en het optionele ruisonderdrukkingsalgoritme zorgen voor heldere teamcommunicatie zonder achtergrondgeluid. Met drie side-tone instellingen, die je kan aanpassen via de software-interface, kan je bepalen hoe luid je je eigen stem wil horen.Het geluid is verder eenvoudig te bedienen via de geïntegreerde volumeknop op de rechteroorschelp. De microfoon kan snel gedempt worden door deze omhoog te duwen.De Sennheiser PC 373D gaming headset is begin augustus 2016 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro.Bron: www.diskidee.be