Als fabrikant moet je tussen alle tablet-geweld proberen op te vallen. Sony doet dat door een nieuw woord te lanceren, namelijk multi-flip pc. De Sony VAIO Fit 11A multi-flip laptop zouden we vroeger een convertibele laptop of tablet genoemd hebben, maar multi-flip pc klinkt net iets sexyer.

Het begrip "multi-flip" drukt ook goed uit wat een convertibele laptop eigenlijk is. Het is een draagbare computer die je op verschillende manieren kunt gebruiken: als tablet, als presentatiecomputer en als laptop.

Dit dankzij het 11,6 inch (29,4 cm) ips-aanraakscherm dat je eenvoudig van positie wisselt. Rechtopstaand is het een laptopscherm. Draai je het helemaal naar achteren dan kun je het als een presentatiescherm gebruiken. En flip je het open dan is het een Windows 8.1-tablet die je niet alleen met je vingers, maar ook met de meegeleverde stylus kunt bedienen.

Het scherm van de VAIO Fit 11 biedt Full HD resolutie en gebruikt dezelfde Triluminos-technologie als in Sony's BRAVIA-tv's voor een realistischere kleurenweergave, met natuurlijkere basiskleuren. Eerder bracht Sony trouwens al vergelijkbare multi-flip laptops uit met schermen van 13-, 14- en 15-inch.

De VAIO Fit 11A heeft een Intel Pentium N3520 quad-core processor, 8 GB geheugen, een 256 GB ssd en een 8-megapixel digitale camera met Exmor RS PC sensor. Deze convertibele laptop meet 198.0 x 16.5-19.0 x 285.0 mm en weegt 1,28 kg.

Deze multi-flip laptop wordt geleverd met Sony's VAIO Inspiration Suite, een verzameling gebruiksvriendelijke Windows 8-apps om te scannen (VAIO Scan), informatie te verzamelen (VAIO Clip) of notities te maken (VAIO Paper). Verder wordt Adobe Photoshop Elements 12 standaard meegeleverd.

De VAIO Fit 11A heeft een consumentenadviesprijs van 800 euro en is beschikbaar vanaf februari.

Bron: www.diskidee.be

Als fabrikant moet je tussen alle tablet-geweld proberen op te vallen. Sony doet dat door een nieuw woord te lanceren, namelijk multi-flip pc. De Sony VAIO Fit 11A multi-flip laptop zouden we vroeger een convertibele laptop of tablet genoemd hebben, maar multi-flip pc klinkt net iets sexyer. Het begrip "multi-flip" drukt ook goed uit wat een convertibele laptop eigenlijk is. Het is een draagbare computer die je op verschillende manieren kunt gebruiken: als tablet, als presentatiecomputer en als laptop.Dit dankzij het 11,6 inch (29,4 cm) ips-aanraakscherm dat je eenvoudig van positie wisselt. Rechtopstaand is het een laptopscherm. Draai je het helemaal naar achteren dan kun je het als een presentatiescherm gebruiken. En flip je het open dan is het een Windows 8.1-tablet die je niet alleen met je vingers, maar ook met de meegeleverde stylus kunt bedienen.Het scherm van de VAIO Fit 11 biedt Full HD resolutie en gebruikt dezelfde Triluminos-technologie als in Sony's BRAVIA-tv's voor een realistischere kleurenweergave, met natuurlijkere basiskleuren. Eerder bracht Sony trouwens al vergelijkbare multi-flip laptops uit met schermen van 13-, 14- en 15-inch.De VAIO Fit 11A heeft een Intel Pentium N3520 quad-core processor, 8 GB geheugen, een 256 GB ssd en een 8-megapixel digitale camera met Exmor RS PC sensor. Deze convertibele laptop meet 198.0 x 16.5-19.0 x 285.0 mm en weegt 1,28 kg.Deze multi-flip laptop wordt geleverd met Sony's VAIO Inspiration Suite, een verzameling gebruiksvriendelijke Windows 8-apps om te scannen (VAIO Scan), informatie te verzamelen (VAIO Clip) of notities te maken (VAIO Paper). Verder wordt Adobe Photoshop Elements 12 standaard meegeleverd.De VAIO Fit 11A heeft een consumentenadviesprijs van 800 euro en is beschikbaar vanaf februari.Bron: www.diskidee.be