De Raumfeld Connector² sluit je met een cinch- of optische kabel aan op je hifi-installatie waarna je er muziekbestanden van je smartphone, tablet, computer of andere apparaten naartoe kan streamen om ze in hoge kwaliteit af te spelen. De Connector² is uitgerust met de Cirrus Logic DAC voor high-end geluidsweergave (24 Bit, 192 kHz).

Naast de Raumfeld Controllor kan je de Teufel Raumfeld Connector² ook bedienen met de Raumfeld App. Met deze gratis app voor Android en iOS kan je muziekbestanden van je smartphone en tablet streamen naar je hifi-installatie. Met de app heb je ook de keuze uit meer dan 50.000 internetradiostations. De Raumfeld Connector² meet 12,70 (L) x 17,20 (B) x 2,80 (H) cm.

De Teufel Raumfeld Connector² is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 199,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Raumfeld Connector² sluit je met een cinch- of optische kabel aan op je hifi-installatie waarna je er muziekbestanden van je smartphone, tablet, computer of andere apparaten naartoe kan streamen om ze in hoge kwaliteit af te spelen. De Connector² is uitgerust met de Cirrus Logic DAC voor high-end geluidsweergave (24 Bit, 192 kHz). Naast de Raumfeld Controllor kan je de Teufel Raumfeld Connector² ook bedienen met de Raumfeld App. Met deze gratis app voor Android en iOS kan je muziekbestanden van je smartphone en tablet streamen naar je hifi-installatie. Met de app heb je ook de keuze uit meer dan 50.000 internetradiostations. De Raumfeld Connector² meet 12,70 (L) x 17,20 (B) x 2,80 (H) cm. De Teufel Raumfeld Connector² is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 199,99 euro.Bron: www.diskidee.be