Samsung introduceert de EX2F Smart Camera die is uitgerust met een high-end lens en ook WiFi aan boord heeft om foto's snel te back-uppen of te delen via sociale netwerksites.

De EX2F Smart Camera is de opvolger van de Samsung EX1 compactcamera die een hoogwaardige F1.8 lens voerde. Het nieuwe model heeft een F1.4 lens, de helderste lens in een compactcamera tot nu toe, aldus Samsung. De EX2F biedt ook volledige manuele bediening en is een mogelijk alternatief voor mensen die meer willen dan een 'richt-en-klik'-camera, maar toch geen spiegelreflexcamera overwegen.

De F1.4 24mm groothoeklens van de EX2F biedt een groot aantal diafragmastanden en levert ook bij heel weinig licht heldere foto's en video's, aldus de fabrikant. De bediening via de professionele wielknop aan de voorkant en de dubbele draaiknoppen bovenaan maakt het mogelijk snel heen en weer te schakelen tussen allerlei opname-instellingen. De EX2F heeft een 1/1.7-inch 12 megapixel BSI CMOS-sensor.

De camera biedt ook 1080/30p Full HD video-opname in stereo. Met de Dual Capture-functie kan de camera tegelijk 12 megapixel foto's en video opnemen. Ook de RAW-bestandsindeling wordt ondersteund. De Samsung EX2F heeft een robuuste behuizing in magnesium. Het 3-inch Amoled-scherm is draaibaar.

De camera ondersteunt Wi-Fi en met de Auto Backup-functie kan je beelden opslaan naar een pc of de Cloud. Ook kan je beelden draadloos delen via sociale netwerken, zoals Facebook of Picasa, of ze via e-mail versturen. Via de Mobile Link-functie van de EX2F maakt de camera verbinding met smartphones en met Remote Viewfinder kunnen fotografen het scherm van hun smartphone gebruiken om uit diverse hoeken opnames te maken.

De Samsung EX2F Smart Camera is te koop in de kleuren zwart of wit voor een adviesprijs van 499 euro.

Bron: www.diskidee.be

Samsung introduceert de EX2F Smart Camera die is uitgerust met een high-end lens en ook WiFi aan boord heeft om foto's snel te back-uppen of te delen via sociale netwerksites. De EX2F Smart Camera is de opvolger van de Samsung EX1 compactcamera die een hoogwaardige F1.8 lens voerde. Het nieuwe model heeft een F1.4 lens, de helderste lens in een compactcamera tot nu toe, aldus Samsung. De EX2F biedt ook volledige manuele bediening en is een mogelijk alternatief voor mensen die meer willen dan een 'richt-en-klik'-camera, maar toch geen spiegelreflexcamera overwegen. De F1.4 24mm groothoeklens van de EX2F biedt een groot aantal diafragmastanden en levert ook bij heel weinig licht heldere foto's en video's, aldus de fabrikant. De bediening via de professionele wielknop aan de voorkant en de dubbele draaiknoppen bovenaan maakt het mogelijk snel heen en weer te schakelen tussen allerlei opname-instellingen. De EX2F heeft een 1/1.7-inch 12 megapixel BSI CMOS-sensor. De camera biedt ook 1080/30p Full HD video-opname in stereo. Met de Dual Capture-functie kan de camera tegelijk 12 megapixel foto's en video opnemen. Ook de RAW-bestandsindeling wordt ondersteund. De Samsung EX2F heeft een robuuste behuizing in magnesium. Het 3-inch Amoled-scherm is draaibaar. De camera ondersteunt Wi-Fi en met de Auto Backup-functie kan je beelden opslaan naar een pc of de Cloud. Ook kan je beelden draadloos delen via sociale netwerken, zoals Facebook of Picasa, of ze via e-mail versturen. Via de Mobile Link-functie van de EX2F maakt de camera verbinding met smartphones en met Remote Viewfinder kunnen fotografen het scherm van hun smartphone gebruiken om uit diverse hoeken opnames te maken. De Samsung EX2F Smart Camera is te koop in de kleuren zwart of wit voor een adviesprijs van 499 euro.Bron: www.diskidee.be