High-end draadloze oortelefoon met nekband

05/12/18 om 08:43 - Bijgewerkt om 08:41

Bron: Datanews

Denon lanceert de AH-C820W koptelefoon die draadloos te gebruiken is via een Bluetooth 5.0-verbinding en die is uitgerust met een nekband.

High-end draadloze oortelefoon met nekband

Denon AH-C820W wireless neckband in-ear headphones © Denon

De Denon AH-C820W wireless neckband in-ear headphones gebruiken de gepatenteerde Double Air Compression Driver-technologie van de fabrikant voor krachtige bassen en ultieme helderheid.

De hoogwaardige oortjes hebben een frequentiebereik van 4 tot 22.000 Hz en ondersteunen aptX, aptX Low latency, AAC en SBC.

Je kan de AH-C820W oortelefoon draadloos verbinden via Bluetooth 5.0, maar ook aansluiten op een pc of laptop via de usb-verbinding.

De oortjes worden geleverd met Comply TZ-500 oordopjes met traagschuim dat zichzelf vormt naar de vorm van de oren van de gebruiker voor comfort, passieve ruisonderdrukking en optimale bas.

De gratis Denon Audio-app voor Android en iOS optimaliseert het geluid en biedt een interface die afspeellijsten en toegang tot veel populaire streamingbronnen ondersteunt.

De oortjes gebruik je met een nekband die een trilfunctie heeft voor inkomende telefoontjes.

Opgeladen gaat de batterij tot tien uur mee. De AH-C820W oortelefoon weegt 72 gram.

De Denon AH-C820W wireless neckband in-ear headphones zijn vanaf december verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro.

Bron: www.diskidee.be

Onze partners