De Bowers & Wilkins P9 Signature is een kloeke over-de-oren koptelefoon in een luxueus ontwerp. Het nieuwe vlaggenschip van het bekende hifi-merk wordt gelanceerd om het 50-jarig bestaan te vieren. Het chassis van de P9 Signature werd ontwikkeld door hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de high-end 800 D3 luidspreker.

De nieuwe 40mm driver units zijn iets naar binnen gekanteld om een meer directe en natuurlijke luisterervaring te creëren. In de P9 is een semi-zuigerachtig membraan verwerkt, zoals ook te vinden is in traditionele luidsprekers, waardoor de hoofdtelefoon een betere frequentierespons levert.

Het frequentiebereid van deze over-de-oren hoofdtelefoon loopt van 2 Hz tot 30 kHz en de impedantie bedraagt 22 ohm.

De hoofdband is op een slimme manier ontkoppeld van elke oorschelp. Daardoor worden ongewenste vibraties tussen de oorschelpen voorkomen en blijft het geluid vrij van verstoring. De kussens in de oorschelpen zijn gemaakt van speciaal memory-foam, dat zich naar de contouren van de drager vormt om een betere sluiting te bekomen.

De P9 Signature is vervaardigd met Italiaans Saffiano leer, waarbij een 'ponstechniek' is gebruikt voor een uniek patroon. De hoofdtelefoon heeft een gewicht van 413 gram.

De Bowers & Wilkins P9 Signature hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van 899,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Bowers & Wilkins P9 Signature is een kloeke over-de-oren koptelefoon in een luxueus ontwerp. Het nieuwe vlaggenschip van het bekende hifi-merk wordt gelanceerd om het 50-jarig bestaan te vieren. Het chassis van de P9 Signature werd ontwikkeld door hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de high-end 800 D3 luidspreker.De nieuwe 40mm driver units zijn iets naar binnen gekanteld om een meer directe en natuurlijke luisterervaring te creëren. In de P9 is een semi-zuigerachtig membraan verwerkt, zoals ook te vinden is in traditionele luidsprekers, waardoor de hoofdtelefoon een betere frequentierespons levert.Het frequentiebereid van deze over-de-oren hoofdtelefoon loopt van 2 Hz tot 30 kHz en de impedantie bedraagt 22 ohm.De hoofdband is op een slimme manier ontkoppeld van elke oorschelp. Daardoor worden ongewenste vibraties tussen de oorschelpen voorkomen en blijft het geluid vrij van verstoring. De kussens in de oorschelpen zijn gemaakt van speciaal memory-foam, dat zich naar de contouren van de drager vormt om een betere sluiting te bekomen.De P9 Signature is vervaardigd met Italiaans Saffiano leer, waarbij een 'ponstechniek' is gebruikt voor een uniek patroon. De hoofdtelefoon heeft een gewicht van 413 gram.De Bowers & Wilkins P9 Signature hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van 899,99 euro.Bron: www.diskidee.be