Samsungs nieuwe Home Entertainment Systeem HT-ES8200 is een 2.1-kanaals alles-in-één muzieksysteem waarvan het design nauw aansluit bij de nieuwe ES8000 serie Smart tv's die de fabrikant onlangs lanceerde.

De home entertainment set heeft een Blu-ray-speler in geborsteld aluminium die ook geschikt is voor wandmontage. De speler heeft een slot-in-lader en ondersteunt 3D Blu-ray, DVD, DVD±R, DVD±RW, CD DA, CD-R en CD-RW. Voor het geluid zorgen twee slanke luidsprekertorens en een actieve subwoofer. Het totale vermogen bedraagt 400 watt.

De HT-ES8200 biedt ook een FM-tuner en heeft een ingebouwde webbrowser. Ook WiFi-technologie is geïntegreerd. Via een WiFi-verbinding en Samsungs AllShare Play krijg je draadloos toegang tot de mediabestanden op je smartphone, camera, laptop en tablet.

De Blu-ray-speler is uitgerust met twee HDMI-ingangen en een USB 2.0-aansluiting. Het systeem heeft ook een dockingstation voor een iPod of iPhone. Het Samsung Home Entertainment Systeem HT-ES8200 is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 999 euro.

Bron: www.diskidee.be

Samsungs nieuwe Home Entertainment Systeem HT-ES8200 is een 2.1-kanaals alles-in-één muzieksysteem waarvan het design nauw aansluit bij de nieuwe ES8000 serie Smart tv's die de fabrikant onlangs lanceerde. De home entertainment set heeft een Blu-ray-speler in geborsteld aluminium die ook geschikt is voor wandmontage. De speler heeft een slot-in-lader en ondersteunt 3D Blu-ray, DVD, DVD±R, DVD±RW, CD DA, CD-R en CD-RW. Voor het geluid zorgen twee slanke luidsprekertorens en een actieve subwoofer. Het totale vermogen bedraagt 400 watt. De HT-ES8200 biedt ook een FM-tuner en heeft een ingebouwde webbrowser. Ook WiFi-technologie is geïntegreerd. Via een WiFi-verbinding en Samsungs AllShare Play krijg je draadloos toegang tot de mediabestanden op je smartphone, camera, laptop en tablet. De Blu-ray-speler is uitgerust met twee HDMI-ingangen en een USB 2.0-aansluiting. Het systeem heeft ook een dockingstation voor een iPod of iPhone. Het Samsung Home Entertainment Systeem HT-ES8200 is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 999 euro.Bron: www.diskidee.be