De HTC Sensation XE is een speciale uitvoering van HTC Sensation en is uitgerust met audiotechnologie van Beats Electronics.

De HTC Sensation XE is de eerste smartphone in een nieuwe reeks mobiele telefoons met geïntegreerde Beats Audio en wordt geleverd met een speciaal paar Beats by Dr. Dre oortjes. De nieuwe Android 2.3 smartphone heeft vergelijkbare specificatiesals de HTC Sensation, maar kreeg een 1,5 GHz dual core processor en ook een krachtigere batterij.

Het opvallendste kenmerk van de Sensation XE is de geïntegreerde audiotechnologie van Beats Electronics, dat in 2006 opgericht werd door artiest en producer Dr. Dre en Jimmy lovine van Interscope Geffen A&M Records. Volgens HTC levert de smartphone met Beats Audio een geluidskwaliteit alsof je je in een muziekstudio bevindt. Dan moet je de Sensation XE wel gebruiken in combinatie met de exclusieve urBeats in-ear hoofdtelefoons.

De smartphone switcht dan immers automatisch naar het urBeats-profiel en levert muziek en audio op de hoogst mogelijke kwaliteit met een vollere bas en heldere stemmen. De urBeats oortjes hebben een afstandsbediening waarmee je nummers kunt overslaan of telefoongesprekken kunt beantwoorden of beëindigen, zelfs als de telefoon in je broekzak of tas zit. De hoofdtelefoon kan je ook gebruiken om gesprekken mee te voeren.

HTC levert de Sensation XE inclusief een 16 GB microSD geheugenkaart. De HTC Sensation XE is beschikbaar vanaf begin oktober voor een adviesprijs van 599 euro.

Bron: www.diskidee.be

De HTC Sensation XE is een speciale uitvoering van HTC Sensation en is uitgerust met audiotechnologie van Beats Electronics. De HTC Sensation XE is de eerste smartphone in een nieuwe reeks mobiele telefoons met geïntegreerde Beats Audio en wordt geleverd met een speciaal paar Beats by Dr. Dre oortjes. De nieuwe Android 2.3 smartphone heeft vergelijkbare specificatiesals de HTC Sensation, maar kreeg een 1,5 GHz dual core processor en ook een krachtigere batterij. Het opvallendste kenmerk van de Sensation XE is de geïntegreerde audiotechnologie van Beats Electronics, dat in 2006 opgericht werd door artiest en producer Dr. Dre en Jimmy lovine van Interscope Geffen A&M Records. Volgens HTC levert de smartphone met Beats Audio een geluidskwaliteit alsof je je in een muziekstudio bevindt. Dan moet je de Sensation XE wel gebruiken in combinatie met de exclusieve urBeats in-ear hoofdtelefoons. De smartphone switcht dan immers automatisch naar het urBeats-profiel en levert muziek en audio op de hoogst mogelijke kwaliteit met een vollere bas en heldere stemmen. De urBeats oortjes hebben een afstandsbediening waarmee je nummers kunt overslaan of telefoongesprekken kunt beantwoorden of beëindigen, zelfs als de telefoon in je broekzak of tas zit. De hoofdtelefoon kan je ook gebruiken om gesprekken mee te voeren. HTC levert de Sensation XE inclusief een 16 GB microSD geheugenkaart. De HTC Sensation XE is beschikbaar vanaf begin oktober voor een adviesprijs van 599 euro.Bron: www.diskidee.be