De nieuwe Satellite Radius 15 van Toshiba Information Systems maakt gebruik van de vijfde generatie Intel Core i5-processoren in combinatie met Intel HD 5500 Graphics. De hybride laptop is uitgerust met een Full HD IPS-aanraakscherm met een beelddiagonaal van 39,6 cm (15,6") en een resolutie van 3840 x 2160 pixels.

De Satellite Radius 15 heeft een slanke behuizing van 20,1 mm dik en een zilverkleurige afwerking in geborsteld aluminium. Het 360 graden draaiende scharnier biedt de keuze uit vijf verschillende gebruiksstanden: naast de gewone laptopstand, kan je opteren voor de tabletstand om door media te browsen, de presentatiestand, de publieksstand of de tafelstand om content aan een groep tonen.

De laptop is uitgerust met een backlight toetsenbord, ingebouwde Harman Kardon-stereoluidsprekers en DTS Sound, een HDMI-poort die Ultra HD 4K ondersteunt, twee USB 3.0-poorten waaronder een met Sleep-and-Charge, een USB 2.0-poort en een multi-kaartlezer die SD UHS-I ondersteunt. De batterij biedt opgeladen een autonomie van ruim 7 uur.

De Satellite Radius 15 ondersteunt wireless-displaytechnologie voor het doorsturen van content naar grote beeldschermen. De laptop is verkrijgbaar met naar keuze een SSD van maximaal 256 GB, 1 TB SSHD of 2 TB HDD.

De Toshiba Satellite Radius 15 convertible laptop is vanaf half november verkrijgbaar in verschillende modellen vanaf 999 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Satellite Radius 15 van Toshiba Information Systems maakt gebruik van de vijfde generatie Intel Core i5-processoren in combinatie met Intel HD 5500 Graphics. De hybride laptop is uitgerust met een Full HD IPS-aanraakscherm met een beelddiagonaal van 39,6 cm (15,6") en een resolutie van 3840 x 2160 pixels.De Satellite Radius 15 heeft een slanke behuizing van 20,1 mm dik en een zilverkleurige afwerking in geborsteld aluminium. Het 360 graden draaiende scharnier biedt de keuze uit vijf verschillende gebruiksstanden: naast de gewone laptopstand, kan je opteren voor de tabletstand om door media te browsen, de presentatiestand, de publieksstand of de tafelstand om content aan een groep tonen.De laptop is uitgerust met een backlight toetsenbord, ingebouwde Harman Kardon-stereoluidsprekers en DTS Sound, een HDMI-poort die Ultra HD 4K ondersteunt, twee USB 3.0-poorten waaronder een met Sleep-and-Charge, een USB 2.0-poort en een multi-kaartlezer die SD UHS-I ondersteunt. De batterij biedt opgeladen een autonomie van ruim 7 uur.De Satellite Radius 15 ondersteunt wireless-displaytechnologie voor het doorsturen van content naar grote beeldschermen. De laptop is verkrijgbaar met naar keuze een SSD van maximaal 256 GB, 1 TB SSHD of 2 TB HDD.De Toshiba Satellite Radius 15 convertible laptop is vanaf half november verkrijgbaar in verschillende modellen vanaf 999 euro.Bron: www.diskidee.be