Met de Marmitek Invisible Control 6 infraroodrepeater kan je tot zes apparaten bedienen, ook al staan ze in een kast en uit het zicht van je afstandsbediening.

De infraroodoplossing van Marmitek bestaat uit een infraroodmodule, een infraroodontvanger en zes infrarood led's. De module, die een witte behuizing heeft, dien je in de kast te plaatsen. De IR-ontvanger installeer je in het zicht van je afstandsbediening, bijvoorbeeld onder of naast je tv. De IR-led's plak je op je A/V apparatuur.

Met uitzondering van de kleine, zwarte IR-ontvanger is de complete set volledig uit het zicht te plaatsen. Je kan tot zes apparaten zo bedienen. Met de afstandsbediening richt je op de IR-ontvanger om het gewenste commando (via de IR-module) naar de IR-led's te sturen die dit infraroodcommando doorgeeft aan de A/V-apparatuur.

De Marmitek Invisible Control 6 werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe formaten IR-code, zoals RC-MM, die worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale TV-decoders. De oplossing gebruikt ook nieuwe IR-filtertechnieken voor gebruik in de buurt van Flat Screen TV's, indirect zonlicht en spaarlampen.

De Invisible Control werkt op een USB-netvoeding (adapter meegeleverd) of je kan hem aansluiten op een vrije USB-poort op één van je A/V-apparaten. De Marmitek Invisible Control 6 heeft een adviesprijs van 69,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Met de Marmitek Invisible Control 6 infraroodrepeater kan je tot zes apparaten bedienen, ook al staan ze in een kast en uit het zicht van je afstandsbediening. De infraroodoplossing van Marmitek bestaat uit een infraroodmodule, een infraroodontvanger en zes infrarood led's. De module, die een witte behuizing heeft, dien je in de kast te plaatsen. De IR-ontvanger installeer je in het zicht van je afstandsbediening, bijvoorbeeld onder of naast je tv. De IR-led's plak je op je A/V apparatuur. Met uitzondering van de kleine, zwarte IR-ontvanger is de complete set volledig uit het zicht te plaatsen. Je kan tot zes apparaten zo bedienen. Met de afstandsbediening richt je op de IR-ontvanger om het gewenste commando (via de IR-module) naar de IR-led's te sturen die dit infraroodcommando doorgeeft aan de A/V-apparatuur. De Marmitek Invisible Control 6 werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe formaten IR-code, zoals RC-MM, die worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale TV-decoders. De oplossing gebruikt ook nieuwe IR-filtertechnieken voor gebruik in de buurt van Flat Screen TV's, indirect zonlicht en spaarlampen. De Invisible Control werkt op een USB-netvoeding (adapter meegeleverd) of je kan hem aansluiten op een vrije USB-poort op één van je A/V-apparaten. De Marmitek Invisible Control 6 heeft een adviesprijs van 69,95 euro. Bron: www.diskidee.be