De nieuwe Sony UBP-X500 4K HDR Blu-ray player ondersteunt diverse formaten. Naast ondersteuning voor 4K Ultra HD Blu-ray discs met ondersteuning voor HDR10 en Dolby Atmos, is de blu-ray-speler ook geschikt voor het afspelen van dvd, sacd en de meeste digitale audio- en videoformaten met een hoge resolutie.

De UBP-X500 kan tevens videomateriaal met een lagere videoresolutie opschalen naar 4K tot 60p.

De speler is uitgerust met een hdmi-uitgang, een usb-aansluiting en een ethernet-poort, maar beschikt niet over wifi.

Via usb kan je ook films afspelen. De UBP-X500 ondersteunt de populairste typen videobestanden. Het toestel ondersteunt ook allerlei muziekindelingen, van aac en pcm audio tot dsd.

De blu-ra-speler meet 320 x 45 x 212 mm. Alle specificaties vind je op de website van Sony.

De Sony UBP-X500 4K HDR Blu-ray player is vanaf half augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 200 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Sony UBP-X500 4K HDR Blu-ray player ondersteunt diverse formaten. Naast ondersteuning voor 4K Ultra HD Blu-ray discs met ondersteuning voor HDR10 en Dolby Atmos, is de blu-ray-speler ook geschikt voor het afspelen van dvd, sacd en de meeste digitale audio- en videoformaten met een hoge resolutie.De UBP-X500 kan tevens videomateriaal met een lagere videoresolutie opschalen naar 4K tot 60p.De speler is uitgerust met een hdmi-uitgang, een usb-aansluiting en een ethernet-poort, maar beschikt niet over wifi.Via usb kan je ook films afspelen. De UBP-X500 ondersteunt de populairste typen videobestanden. Het toestel ondersteunt ook allerlei muziekindelingen, van aac en pcm audio tot dsd.De blu-ra-speler meet 320 x 45 x 212 mm. Alle specificaties vind je op de website van Sony.De Sony UBP-X500 4K HDR Blu-ray player is vanaf half augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 200 euro.Bron: www.diskidee.be