De mogelijkheden van het Philips Hue systeem met intelligente led-verlichting kan je uitbreiden met producten uit de Philips 'Friends of Hue' serie. In de zomer van vorig jaar lanceerde Philips al de LivingColors Bloom en LightStrip als Friends of Hue die draadloze verbinden via de Philips Hue-bridge.

Deze zomer komen daar de Hue tap en Hue lux bij. Het eerste is een volledige witte uitvoering van de draadloze sfeerverlichting. Het tweede is een intelligente bedieningsknop die geen batterijen nodig heeft.

Hue lux, de volledige witte uitvoering van Hue, kun je net zoals de originele versie bedienen met je smartphone of tablet. Deze witte led-lamp met ingebouwde draadloze ontvanger kan probleemloos worden geïntegreerd in ene bestaande Hue-installatie en gebruikt de zelfde 'backbone' als de rest van het systeem.

De witte Hue lux is ook compatibel met alle bestaande apps en compatibele apparatuur van derden, zoals de intelligente Jawbone armband die 's ochtends zelf detecteert wanneer je ontwaakt en dan de Hue lux in je badkamer kan inschakelen.

De Hue lux startkit bevat twee Hue lux-lampen en een Hue bridge. De lampen kun je in een bestaand armatuur schroeven, terwijl je de bridge aan je WiFi-router koppelt. Daarna kun je ermee aan de slag op dezelfde manier als met de originele Hue die we eerder hebben getest.

De nieuwe Hue tap is een heruitvinding van de klassieke lichtschakelaar. Met deze batterijloze schakelaar bedien je je intelligente Hue-verlichting waar je maar wil, ook als je geen smartphone of tablet bij de hand hebt. De schakelaar werkt met kinetische energie en heeft dus stroom noch batterijen nodig.

Je kunt je bestaande lichtscènes van je smartphone of tablet naar een van de vier knoppen van de Hue tap uploaden en ze dan met één knopdruk in- of uitschakelen. Hue tap control werkt met dezelfde Hue bridge die je in alle Hue en Friends of Hue startpakketten vindt.

Beide nieuwe Friends of Hue producten liggen vanaf deze zomer in de winkel. Het Hue lux startpakket met twee lampen en een bridge kost 99,95 euro. De Hue tap schakelaar kost 59,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De mogelijkheden van het Philips Hue systeem met intelligente led-verlichting kan je uitbreiden met producten uit de Philips 'Friends of Hue' serie. In de zomer van vorig jaar lanceerde Philips al de LivingColors Bloom en LightStrip als Friends of Hue die draadloze verbinden via de Philips Hue-bridge. Deze zomer komen daar de Hue tap en Hue lux bij. Het eerste is een volledige witte uitvoering van de draadloze sfeerverlichting. Het tweede is een intelligente bedieningsknop die geen batterijen nodig heeft.Hue lux, de volledige witte uitvoering van Hue, kun je net zoals de originele versie bedienen met je smartphone of tablet. Deze witte led-lamp met ingebouwde draadloze ontvanger kan probleemloos worden geïntegreerd in ene bestaande Hue-installatie en gebruikt de zelfde 'backbone' als de rest van het systeem.De witte Hue lux is ook compatibel met alle bestaande apps en compatibele apparatuur van derden, zoals de intelligente Jawbone armband die 's ochtends zelf detecteert wanneer je ontwaakt en dan de Hue lux in je badkamer kan inschakelen.De Hue lux startkit bevat twee Hue lux-lampen en een Hue bridge. De lampen kun je in een bestaand armatuur schroeven, terwijl je de bridge aan je WiFi-router koppelt. Daarna kun je ermee aan de slag op dezelfde manier als met de originele Hue die we eerder hebben getest.De nieuwe Hue tap is een heruitvinding van de klassieke lichtschakelaar. Met deze batterijloze schakelaar bedien je je intelligente Hue-verlichting waar je maar wil, ook als je geen smartphone of tablet bij de hand hebt. De schakelaar werkt met kinetische energie en heeft dus stroom noch batterijen nodig.Je kunt je bestaande lichtscènes van je smartphone of tablet naar een van de vier knoppen van de Hue tap uploaden en ze dan met één knopdruk in- of uitschakelen. Hue tap control werkt met dezelfde Hue bridge die je in alle Hue en Friends of Hue startpakketten vindt. Beide nieuwe Friends of Hue producten liggen vanaf deze zomer in de winkel. Het Hue lux startpakket met twee lampen en een bridge kost 99,95 euro. De Hue tap schakelaar kost 59,99 euro.Bron: www.diskidee.be