Met het Bamboo Special Edition interactieve tablet van Wacom kan je meteen aan de slag met fotobewerking, digitaal tekenen en schilderen.

Een interactief pentablet is onmisbaar voor wie zijn pc of mac vaak gebruikt voor creatieve doeleinden zoals fotobewerking, digitaal schilderen of tekenen. Wacom's Bamboo Special Edition combineert pentablettechnologie en multi-touchfunctionaliteit in één apparaat. De multi-touchtechnologie maakt het mogelijk om met je vingers te scrollen, zoomen, roteren en bladeren door foto's en documenten.

Door het symmetrisch ontwerp van het Bamboo tablet kan je het 180° te draaien zodat zowel rechts- als linkshandige gebruikers het kunnen gebruiken. Er zijn twee versies: small en medium. Wacom levert een resem software bij de Bamboo Special Edition: Adobe Photoshop Elements 8 voor fotobewerking (met de Nik Color Efex Pro 3.0 Standard filtersoftwareplug-in) en Corel Painter Essentials 4 en ArtRage 3 Studio Pro als foto-, teken- en schildersoftware. Je hebt ook toegang tot de Bamboo apps softwareapplicaties die je gratis kan downloaden via de Bamboo Dock. Er zijn applicaties voor games, schetsen en muziek componeren.

Het Wacom Bamboo Special Edition tablet heeft een ontwerp in zilver en zwart en wordt geleverd met een hoes voor onderweg. Het is beschikbaar vanaf half oktober. De Bamboo Special Edition Small kost 119,90 euro en de Bamboo Special Edition Medium 219,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

Met het Bamboo Special Edition interactieve tablet van Wacom kan je meteen aan de slag met fotobewerking, digitaal tekenen en schilderen. Een interactief pentablet is onmisbaar voor wie zijn pc of mac vaak gebruikt voor creatieve doeleinden zoals fotobewerking, digitaal schilderen of tekenen. Wacom's Bamboo Special Edition combineert pentablettechnologie en multi-touchfunctionaliteit in één apparaat. De multi-touchtechnologie maakt het mogelijk om met je vingers te scrollen, zoomen, roteren en bladeren door foto's en documenten. Door het symmetrisch ontwerp van het Bamboo tablet kan je het 180° te draaien zodat zowel rechts- als linkshandige gebruikers het kunnen gebruiken. Er zijn twee versies: small en medium. Wacom levert een resem software bij de Bamboo Special Edition: Adobe Photoshop Elements 8 voor fotobewerking (met de Nik Color Efex Pro 3.0 Standard filtersoftwareplug-in) en Corel Painter Essentials 4 en ArtRage 3 Studio Pro als foto-, teken- en schildersoftware. Je hebt ook toegang tot de Bamboo apps softwareapplicaties die je gratis kan downloaden via de Bamboo Dock. Er zijn applicaties voor games, schetsen en muziek componeren. Het Wacom Bamboo Special Edition tablet heeft een ontwerp in zilver en zwart en wordt geleverd met een hoes voor onderweg. Het is beschikbaar vanaf half oktober. De Bamboo Special Edition Small kost 119,90 euro en de Bamboo Special Edition Medium 219,90 euro. Bron: www.diskidee.be