Toshiba biedt in de high performance X300-serie 3,5" harde schijven modellen aan met een opslagcapaciteit van 4, 5 en 6 TB. De fabrikant voegt nu een variant toe met 8 TB opslagruimte, meteen de grootste in het gamma en vooral bedoeld voor professionele pc's en gamecomputers.

De Toshiba X300 8TB harde schijf heeft een 6 Gbit/s SATA-interface. Ze draait met een rotatiesnelheid van 7200 rpm en heeft een buffer met een capaciteit van 128 MB. De hdd biedt Advanced Format-opslag (AF) en ondersteunt Native Command Queuing (NVQ). Een interne sensor verhoogt de weerstand tegen schokken en trillingen om de data te beschermen.

De Toshiba X300 8TB interne harde schijf is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 359 euro. Toshiba biedt standaard twee jaar garantie.

Bron: www.diskidee.be

Toshiba biedt in de high performance X300-serie 3,5" harde schijven modellen aan met een opslagcapaciteit van 4, 5 en 6 TB. De fabrikant voegt nu een variant toe met 8 TB opslagruimte, meteen de grootste in het gamma en vooral bedoeld voor professionele pc's en gamecomputers.De Toshiba X300 8TB harde schijf heeft een 6 Gbit/s SATA-interface. Ze draait met een rotatiesnelheid van 7200 rpm en heeft een buffer met een capaciteit van 128 MB. De hdd biedt Advanced Format-opslag (AF) en ondersteunt Native Command Queuing (NVQ). Een interne sensor verhoogt de weerstand tegen schokken en trillingen om de data te beschermen.De Toshiba X300 8TB interne harde schijf is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 359 euro. Toshiba biedt standaard twee jaar garantie.Bron: www.diskidee.be