Tablets zoals de Apple iPad en iPad mini neem je makkelijk mee om overal je persoonlijke e-mails en documenten te lezen. Als je dat bijvoorbeeld op een drukke trein, bus of in het vliegtuig doet, is de kans groot dat de passagier die naast je zit, meeleest. Leitz, een kantoorartikelenmerk van de Esselte Corporation, lanceert daarom de Complete Privacy Case.

Die is speciaal ontworpen voor de iPad en iPad mini en heeft een flexibele voorklep met geïntegreerde privacyfolie. Zo kunnen mensen die naast je zitten, niet meelezen op het iPad-scherm.

Bovendien beschermt de privacyfolie het scherm tegen krassen en vlekken, zonder de touch-functionaliteit aan te tasten. De Complete Privacy Case heeft aan de achterkant ook een staander, zodat je de iPad rechtop kunt zetten in een ideale lees- of schrijfhoek.

De Leitz Complete Privacy Case is verkrijgbaar in zwart of wit en in een verticale of horizontale oriëntering voor een adviesprijs van 89,95 euro voor de iPad-versie en 79,95 euro voor de iPad mini-uitvoering.

Bron: www.diskidee.be

Tablets zoals de Apple iPad en iPad mini neem je makkelijk mee om overal je persoonlijke e-mails en documenten te lezen. Als je dat bijvoorbeeld op een drukke trein, bus of in het vliegtuig doet, is de kans groot dat de passagier die naast je zit, meeleest. Leitz, een kantoorartikelenmerk van de Esselte Corporation, lanceert daarom de Complete Privacy Case. Die is speciaal ontworpen voor de iPad en iPad mini en heeft een flexibele voorklep met geïntegreerde privacyfolie. Zo kunnen mensen die naast je zitten, niet meelezen op het iPad-scherm.Bovendien beschermt de privacyfolie het scherm tegen krassen en vlekken, zonder de touch-functionaliteit aan te tasten. De Complete Privacy Case heeft aan de achterkant ook een staander, zodat je de iPad rechtop kunt zetten in een ideale lees- of schrijfhoek.De Leitz Complete Privacy Case is verkrijgbaar in zwart of wit en in een verticale of horizontale oriëntering voor een adviesprijs van 89,95 euro voor de iPad-versie en 79,95 euro voor de iPad mini-uitvoering.Bron: www.diskidee.be