De nieuwe dashcam van Transcend meet 55 x 58 x 31,15 mm en is klein genoeg om hem bijvoorbeeld achter de achteruitkijkspiegel te plaatsen zonder dat het apparaat het zicht van de bestuurder belemmert.

De DrivePro 50 dashcam heeft een 3 megapixel CMOS beeldsensor, een F/1.8 diafragma en een 130° kijkhoek. Beelden worden opgenomen in Full HD (1920 x 1080 pixels met 30fps).

De DrivePro 50 is uitgerust met wifi en met de gratis Transcend DrivePro app kunnen gebruikers video's terugkijken en downloaden. Ook kunnen zij via hun smartphone of tablet de instellingen aanpassen.

De dashcam heeft een ingebouwde G-sensor die automatisch de noodopnamemodus start wanneer er een impact tijdens de opname wordt gedetecteerd. De noodopnamemodus kan ook handmatig worden geactiveerd via de rode noodknop. Videobestanden opgenomen in de noodmodus worden beschermd tegen overschrijven.

Zodra de motor van het voertuig is gestart, worden videobestanden automatisch opgenomen op de meegeleverde 16 GB microSDHC geheugenkaart. Als de 'Loop Recording'-functie is ingeschakeld, worden de oudste videobestanden op de geheugenkaart overschreven door nieuwe bestanden als de geheugenkaart vol is.

De ingebouwde 470 mAh Li-Polymer batterij zorgt ervoor dat de dashcam ook na stroomuitval bij een ongeval nog gedurende 30 seconden opnamen maakt.

De Transcend DrivePro 50 dashcam heeft een adviesprijs van 89 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe dashcam van Transcend meet 55 x 58 x 31,15 mm en is klein genoeg om hem bijvoorbeeld achter de achteruitkijkspiegel te plaatsen zonder dat het apparaat het zicht van de bestuurder belemmert.De DrivePro 50 dashcam heeft een 3 megapixel CMOS beeldsensor, een F/1.8 diafragma en een 130° kijkhoek. Beelden worden opgenomen in Full HD (1920 x 1080 pixels met 30fps).De DrivePro 50 is uitgerust met wifi en met de gratis Transcend DrivePro app kunnen gebruikers video's terugkijken en downloaden. Ook kunnen zij via hun smartphone of tablet de instellingen aanpassen.De dashcam heeft een ingebouwde G-sensor die automatisch de noodopnamemodus start wanneer er een impact tijdens de opname wordt gedetecteerd. De noodopnamemodus kan ook handmatig worden geactiveerd via de rode noodknop. Videobestanden opgenomen in de noodmodus worden beschermd tegen overschrijven.Zodra de motor van het voertuig is gestart, worden videobestanden automatisch opgenomen op de meegeleverde 16 GB microSDHC geheugenkaart. Als de 'Loop Recording'-functie is ingeschakeld, worden de oudste videobestanden op de geheugenkaart overschreven door nieuwe bestanden als de geheugenkaart vol is.De ingebouwde 470 mAh Li-Polymer batterij zorgt ervoor dat de dashcam ook na stroomuitval bij een ongeval nog gedurende 30 seconden opnamen maakt.De Transcend DrivePro 50 dashcam heeft een adviesprijs van 89 euro.Bron: www.diskidee.be