Dankzij de door Xerox ontwikkelde Emulsion Aggregate-tonertechnologie verbruikt de nieuwe Phaser veel minder dan een laserprinter met een traditionele toner.

De Xerox Phaser 6125 kleurenlaser kost slechts 289 euro (excl. BTW) en is bedoeld voor verzekeringsagentschappen, marketingbedrijven en kleinere ondernemingen die hun schriftelijke communicatie willen verbeteren door gebruik te maken van kleur. De nieuwe Xerox printer biedt een afdruksnelheid van 12 pagina's per minuut (ppm) in kleur en 16 ppm in zwartwit. De Phaser 6125 wordt geleverd met voorgeïnstalleerde tonercartridges en is daardoor onmiddellijk klaar voor gebruik. De gebruikte processor draait aan 333 MHz, het geheugen is uitbreidbaar tot 1 GB en daarnaast beschikt het toestel over netwerkfunctionaliteit. Bij afdrukproblemen kan de Phaser 6125 rekenen op de Xerox CentreWare IS software die gebruikers voorziet van statusberichten op het scherm. Bovendien toont hij op het voorpaneel met behulp van niveau-indicatoren wanneer een toner moet worden vervangen. Op die manier weet je of je een grote printjob gaat kunnen voltooien of niet. In de lade van de printer passen 250 vellen papier en dit kunnen allerlei dragers zijn, zoals etiketten, visitekaartjes, enzovoort. De tonercartridges en onderhoudsproducten van de printer zijn recycleerbaar en het toestel is compatibel met Windows Vista.

Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots

Dankzij de door Xerox ontwikkelde Emulsion Aggregate-tonertechnologie verbruikt de nieuwe Phaser veel minder dan een laserprinter met een traditionele toner. De Xerox Phaser 6125 kleurenlaser kost slechts 289 euro (excl. BTW) en is bedoeld voor verzekeringsagentschappen, marketingbedrijven en kleinere ondernemingen die hun schriftelijke communicatie willen verbeteren door gebruik te maken van kleur. De nieuwe Xerox printer biedt een afdruksnelheid van 12 pagina's per minuut (ppm) in kleur en 16 ppm in zwartwit. De Phaser 6125 wordt geleverd met voorgeïnstalleerde tonercartridges en is daardoor onmiddellijk klaar voor gebruik. De gebruikte processor draait aan 333 MHz, het geheugen is uitbreidbaar tot 1 GB en daarnaast beschikt het toestel over netwerkfunctionaliteit. Bij afdrukproblemen kan de Phaser 6125 rekenen op de Xerox CentreWare IS software die gebruikers voorziet van statusberichten op het scherm. Bovendien toont hij op het voorpaneel met behulp van niveau-indicatoren wanneer een toner moet worden vervangen. Op die manier weet je of je een grote printjob gaat kunnen voltooien of niet. In de lade van de printer passen 250 vellen papier en dit kunnen allerlei dragers zijn, zoals etiketten, visitekaartjes, enzovoort. De tonercartridges en onderhoudsproducten van de printer zijn recycleerbaar en het toestel is compatibel met Windows Vista. Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots