De Brother MFC-J5910DW is een multifunctionele kleureninkjetprinter die documenten en foto's dubbelzijdig en randloos afdrukt tot A3-formaat.

De nieuwe draadloze multifunctional van Brother biedt vier functies in één toestel: printen, kopiëren, scannen en faxen. De MFC-J5910DW heeft een afdruksnelheid tot 35 pagina's per minuut (ppm) in zwart-wit en tot 27 ppm in kleur met een resolutie tot 6000 x 1200 dpi. De multifunctional print dubbelzijdige documenten en randloze foto's tot het formaat A3.

Indien geïnstalleerd in het netwerk, bekabeld of draadloos (802.11b/g/n), kunnen meerdere medewerkers gebruikmaken van de printfunctie tot formaat A3 en de kopieer-, scan- en faxfunctionaliteiten tot A4. De all-in-one is ook uitgerust met een USB 2.0-aansluiting.

De Brother MFC-J5910DW heeft een "Scannen naar"-toets om te scannen naar een netwerk, FTP of e-mailserver. De A3-multifunctional ondersteunt AirPrint om draadloos te printen vanaf een iPad, iPhone en iPod touch. Brother biedt ook de gratis applicatie iPrint&Scan om via het draadloze netwerk foto's (JPEG) en PDF's rechtstreeks vanaf iPhone, iPad, iPod touch of Android smartphone te printen of document te scannen naar deze toestellen.

De MFC-J5910DW is uitgerust met een 4,9 cm breed aanraakscherm om foto's aan te passen en te printen. Foto's afdrukken kan ook rechtstreeks vanaf een PictBridge-compatibel fototoestel, mediakaart en USB-stick. Het stroomverbruik van deze multifunctional bedraagt in werking maximaal 21 watt, in stand-by maximaal 6 watt en in slaapstand maximaal 3,5 watt volgens Brother.

De Brother MFC-J5910DW A3-inkjetmultifunctional heeft een adviesprijs van 229 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Brother MFC-J5910DW is een multifunctionele kleureninkjetprinter die documenten en foto's dubbelzijdig en randloos afdrukt tot A3-formaat. De nieuwe draadloze multifunctional van Brother biedt vier functies in één toestel: printen, kopiëren, scannen en faxen. De MFC-J5910DW heeft een afdruksnelheid tot 35 pagina's per minuut (ppm) in zwart-wit en tot 27 ppm in kleur met een resolutie tot 6000 x 1200 dpi. De multifunctional print dubbelzijdige documenten en randloze foto's tot het formaat A3. Indien geïnstalleerd in het netwerk, bekabeld of draadloos (802.11b/g/n), kunnen meerdere medewerkers gebruikmaken van de printfunctie tot formaat A3 en de kopieer-, scan- en faxfunctionaliteiten tot A4. De all-in-one is ook uitgerust met een USB 2.0-aansluiting. De Brother MFC-J5910DW heeft een "Scannen naar"-toets om te scannen naar een netwerk, FTP of e-mailserver. De A3-multifunctional ondersteunt AirPrint om draadloos te printen vanaf een iPad, iPhone en iPod touch. Brother biedt ook de gratis applicatie iPrint&Scan om via het draadloze netwerk foto's (JPEG) en PDF's rechtstreeks vanaf iPhone, iPad, iPod touch of Android smartphone te printen of document te scannen naar deze toestellen. De MFC-J5910DW is uitgerust met een 4,9 cm breed aanraakscherm om foto's aan te passen en te printen. Foto's afdrukken kan ook rechtstreeks vanaf een PictBridge-compatibel fototoestel, mediakaart en USB-stick. Het stroomverbruik van deze multifunctional bedraagt in werking maximaal 21 watt, in stand-by maximaal 6 watt en in slaapstand maximaal 3,5 watt volgens Brother. De Brother MFC-J5910DW A3-inkjetmultifunctional heeft een adviesprijs van 229 euro. Bron: www.diskidee.be