De nieuwe Kyocera Mita A3 kleuren-MFPs hebben een aanraakscherm voor de bediening waardoor ze eenvoudig te gebruiken en te beheren zijn.

De Kyocera Mita FS-C8020MFP en FS-C8025MFP zijn twee compacte A3 kleurenmultifunctionals. Het zijn de eerste A3 kleuren-MFP's die zijn uitgerust met Ecosys-technologie: de drums zijn volgens Kyocera Mita goed voor 200.000 pagina's; enkel de toner moet regelmatig worden vervangen.

Beide kleuren-MFP's zijn eenvoudig te installeren en zijn uitgerust met een volledig personaliseerbaar kleurenaanraakscherm. Het scherm maakt gebruik van een wizard-achtige navigatie en de toegang tot bepaalde functies kan worden geregeld of beperkt. Gebruikers kunnen inloggen op de machines door een eenvoudige klik op hun naam of foto op het aanraakscherm.

De FS-C8020MFP en FS-C8025MFP bieden een snelheid van 20/25 A4 pagina's per minuut (ppm) en 10/13 A3 ppm. Ze leveren 600 dpi afdrukken en beschikken over een maximum papierinvoercapaciteit van 1.600 vel. De nieuwe MFP's zijn uitgerust met een 'accounting' functie met honderd afdelingscodes die aan gebruikers kunnen worden toegewezen om afdrukvolumes beter te beheren.

Het geluidsniveau is volgens de fabrikant laag en vergelijkbaar met dat van een desktopprinter. De prijzen van de nieuwe Kyocera Mita A3 kleurenmultifunctionals werden niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Kyocera Mita A3 kleuren-MFPs hebben een aanraakscherm voor de bediening waardoor ze eenvoudig te gebruiken en te beheren zijn. De Kyocera Mita FS-C8020MFP en FS-C8025MFP zijn twee compacte A3 kleurenmultifunctionals. Het zijn de eerste A3 kleuren-MFP's die zijn uitgerust met Ecosys-technologie: de drums zijn volgens Kyocera Mita goed voor 200.000 pagina's; enkel de toner moet regelmatig worden vervangen. Beide kleuren-MFP's zijn eenvoudig te installeren en zijn uitgerust met een volledig personaliseerbaar kleurenaanraakscherm. Het scherm maakt gebruik van een wizard-achtige navigatie en de toegang tot bepaalde functies kan worden geregeld of beperkt. Gebruikers kunnen inloggen op de machines door een eenvoudige klik op hun naam of foto op het aanraakscherm. De FS-C8020MFP en FS-C8025MFP bieden een snelheid van 20/25 A4 pagina's per minuut (ppm) en 10/13 A3 ppm. Ze leveren 600 dpi afdrukken en beschikken over een maximum papierinvoercapaciteit van 1.600 vel. De nieuwe MFP's zijn uitgerust met een 'accounting' functie met honderd afdelingscodes die aan gebruikers kunnen worden toegewezen om afdrukvolumes beter te beheren. Het geluidsniveau is volgens de fabrikant laag en vergelijkbaar met dat van een desktopprinter. De prijzen van de nieuwe Kyocera Mita A3 kleurenmultifunctionals werden niet meegedeeld. Bron: www.diskidee.be