Al in 2000 lanceerde Bose zijn eerste QuietComfort "noise cancelling" koptelefoon. De nieuwe QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling Headphone verbetert dat oorspronkelijke onderwerp op verschillende vlakken, zowel binnen als buiten. De QuietComfort 25, opvolger van de QuietComfort 15 uit 2009, onderdrukt lawaai beter, verbetert het geluid en heeft een nieuw draaipunt voor de oorschelp waardoor je hem compacter dan voorheen kunt opvouwen.

Zowel binnen als buiten de oorschelp meten microfoons voortdurend geluiden en sturen die metingen naar een door Bose ontwikkelde chip die in een fractie van een milliseconde een tegengesteld ruisonderdrukkend signaal berekent.

Deze ruisonderdrukkings-chip is krachtiger, maar kleiner dan voorheen waardoor de QuietComfort 25 erg compact is. Afleiding verdwijnt zelfs in de meest lawaaierige omgeving, zodat je ongestuurd naar muziek kunt luisteren. Het veelvoorkomende 'gesis' van de meeste hoofdtelefoons met actieve ruisonderdrukking bij lage tonen is volgens Bose niet aanwezig in zijn nieuwe QuietComfort 25.

Eén AAA-batterij zorgt voor maximaal 35 uur autonomie. Met de in-line afstandsbediening en microfoon kun je makkelijk telefoontjes beantwoorden met geselecteerde iPod-, iPhone- en iPad-modellen en een aantal Android-smartphones.

De oorkussens zijn gemaakt van leer en de oorschelpen hebben een zachte bumper van TPE en een gegoten draaipunt van zink. De QC25 headphones zijn licht en zitten comfortabel.

De Bose QuietComfort 25 Headphones is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zwart of wit, elk met blauwe accenten. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt 299,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Al in 2000 lanceerde Bose zijn eerste QuietComfort "noise cancelling" koptelefoon. De nieuwe QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling Headphone verbetert dat oorspronkelijke onderwerp op verschillende vlakken, zowel binnen als buiten. De QuietComfort 25, opvolger van de QuietComfort 15 uit 2009, onderdrukt lawaai beter, verbetert het geluid en heeft een nieuw draaipunt voor de oorschelp waardoor je hem compacter dan voorheen kunt opvouwen.Zowel binnen als buiten de oorschelp meten microfoons voortdurend geluiden en sturen die metingen naar een door Bose ontwikkelde chip die in een fractie van een milliseconde een tegengesteld ruisonderdrukkend signaal berekent.Deze ruisonderdrukkings-chip is krachtiger, maar kleiner dan voorheen waardoor de QuietComfort 25 erg compact is. Afleiding verdwijnt zelfs in de meest lawaaierige omgeving, zodat je ongestuurd naar muziek kunt luisteren. Het veelvoorkomende 'gesis' van de meeste hoofdtelefoons met actieve ruisonderdrukking bij lage tonen is volgens Bose niet aanwezig in zijn nieuwe QuietComfort 25.Eén AAA-batterij zorgt voor maximaal 35 uur autonomie. Met de in-line afstandsbediening en microfoon kun je makkelijk telefoontjes beantwoorden met geselecteerde iPod-, iPhone- en iPad-modellen en een aantal Android-smartphones.De oorkussens zijn gemaakt van leer en de oorschelpen hebben een zachte bumper van TPE en een gegoten draaipunt van zink. De QC25 headphones zijn licht en zitten comfortabel.De Bose QuietComfort 25 Headphones is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zwart of wit, elk met blauwe accenten. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt 299,95 euro.Bron: www.diskidee.be