In de Lifebook serie laptops introduceert Fujitsu een licht en compact model dat volgens de fabrikant ideaal geschikt is voor scholieren en studenten.

De nieuwe Fujitsu Lifebook SH531 is al verkrijgbaar voor minder dan 500 euro. De laptop heeft een compacte, dunne vormgeving en weegt 1,9 kg. In het BIOS zit een systeem (Computrace) waarmee je de notebook gemakkelijk kunt opsporen bij verlies of diefstal.

De Lifebook SH531 is uitgerust met een 13,3-inch (33,8 cm) antireflectiescherm, Bluetooth, WLAN, een eSATA-poort, een HDMI-poort en een 34mm ExpressCard-sleuf. Ook ondersteunt hij de Intel Wireless Display Technology zodat je hem draadloos kunt aansluiten op een extern scherm of tv die deze technologie ook ondersteunt. Het toetsenbord is bovendien bestand tegen morsen.

Deze Fujitsu laptop is verkrijgbaar met verschillende Intel Core i3 en i5 processoren en gebruikt Intel HD Graphics. De accu houdt het ongeveer zes uur uit op een volle lading.

Bron: www.diskidee.be

In de Lifebook serie laptops introduceert Fujitsu een licht en compact model dat volgens de fabrikant ideaal geschikt is voor scholieren en studenten. De nieuwe Fujitsu Lifebook SH531 is al verkrijgbaar voor minder dan 500 euro. De laptop heeft een compacte, dunne vormgeving en weegt 1,9 kg. In het BIOS zit een systeem (Computrace) waarmee je de notebook gemakkelijk kunt opsporen bij verlies of diefstal. De Lifebook SH531 is uitgerust met een 13,3-inch (33,8 cm) antireflectiescherm, Bluetooth, WLAN, een eSATA-poort, een HDMI-poort en een 34mm ExpressCard-sleuf. Ook ondersteunt hij de Intel Wireless Display Technology zodat je hem draadloos kunt aansluiten op een extern scherm of tv die deze technologie ook ondersteunt. Het toetsenbord is bovendien bestand tegen morsen.Deze Fujitsu laptop is verkrijgbaar met verschillende Intel Core i3 en i5 processoren en gebruikt Intel HD Graphics. De accu houdt het ongeveer zes uur uit op een volle lading.Bron: www.diskidee.be