LG rustte de nieuwe KF600 uit met een nieuwe interface waarbij de fysieke navigatietoetsen vervangen zijn door virtuele toetsen.

LG introduceert met de nieuwe KF600 mobiele schuiftelefoon ook een nieuwe gebruikersinterface. Het LG InteractPad bevindt zich onder het LCD-scherm en vervangt de fysieke navigatietoetsen door virtuele toetsen die veranderen naar gelang het gebruik van de telefoon. Zo laat InteractPad bij het versturen van tekstberichten bijvoorbeeld de juiste toetsen zien en ook bij het gebruik van de multimediaspeler past de handset het virtuele toestenbord aan. De nieuwe interface moet volgens LG onder meer het browsen in muziekalbums, het maken van afspeellijsten en aanpassen van volume vereenvoudigen. Met acht interface-thema's kan de gebruiker de LG KF600 telefoon aanpassen aan eigen smaak en voorkeur. De nieuwe gsm kreeg een ontwerp in de stijl van de Chocolate-reeks van LG met een glanzende buitenkant. De gsm won trouwens al een 2008 iFproduct design award voor het ontwerp. De KF600 biedt ook een 3 megapixel camera. LG maakt de prijs en beschikbaar later bekend.

LG rustte de nieuwe KF600 uit met een nieuwe interface waarbij de fysieke navigatietoetsen vervangen zijn door virtuele toetsen. LG introduceert met de nieuwe KF600 mobiele schuiftelefoon ook een nieuwe gebruikersinterface. Het LG InteractPad bevindt zich onder het LCD-scherm en vervangt de fysieke navigatietoetsen door virtuele toetsen die veranderen naar gelang het gebruik van de telefoon. Zo laat InteractPad bij het versturen van tekstberichten bijvoorbeeld de juiste toetsen zien en ook bij het gebruik van de multimediaspeler past de handset het virtuele toestenbord aan. De nieuwe interface moet volgens LG onder meer het browsen in muziekalbums, het maken van afspeellijsten en aanpassen van volume vereenvoudigen. Met acht interface-thema's kan de gebruiker de LG KF600 telefoon aanpassen aan eigen smaak en voorkeur. De nieuwe gsm kreeg een ontwerp in de stijl van de Chocolate-reeks van LG met een glanzende buitenkant. De gsm won trouwens al een 2008 iFproduct design award voor het ontwerp. De KF600 biedt ook een 3 megapixel camera. LG maakt de prijs en beschikbaar later bekend.