Met de nieuwe LG V10 Android 5.1.1-smartphone hoef je nooit nog een statusupdate te missen. Naast een 5,7 inch ips-scherm met een pixeldichtheid van 513 ppi heeft deze gsm nog een tweede 2,1 inch ips-scherm van 513 ppi dat altijd ingeschakeld kan blijven.

Het tweede display is onzichtbaar bovenop het eerste geplaatst en kan het weer, de tijd, de datum en batterijstatus weergeven zonder dat dit invloed heeft op de levensduur van de batterij. Wanneer je het hoofdscherm inschakelt, kun je het tweede display gebruiken voor notificaties zodra er berichten of oproepen binnenkomen. De app op het eerste scherm blijft gewoon doorlopen terwijl je reageert. Het tweede scherm kan ook dienen als verzamelplek voor snelkoppelingen naar favoriete apps.

Het scherm is beschermd met Dura Guard technologie, terwijl de achterkant van de V10 een glazen krasbestendige Dura Skin beschermlaag heeft.

De V10 heeft dezelfde cameraspecificaties als de LG G4. De manuele modus voor fotografie van de G4 werd bij de V10 uitgebreid tot video's. In die modus kun je de sluitertijd, framerate, ISO waarde, witbalans en focuspunt aanpassen tijdens het fotograferen en opnemen. Video's kunnen opgenomen worden in drie resoluties - HD, FHD en UHD (2160p@30fps) - en twee aspectratio's - standaard 16:9 of cinemascope 21:9.

Je kunt de V10 net zoals de G4 ontgrendelen met een "knock code", dus door op het scherm in een bepaald patroon te drukken, maar daarnaast heeft de V10 een nieuwe vingerafdruksensor voor het onmiddellijk ontgrendelen van het scherm.

De 3000 mAh accu kan net zoals bij de G4 worden verwijderd. Een miroSD-sleuf laat toe de standaardopslagruimte van 64 GB uit te breiden tot maximaal 2 TB. De V10 heeft 4 GB werkgeheugen en wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808 SoC met vier processorkernen van 1,44 Ghz en twee cores van 1,82 GHz.

De LG V10 meet 59.6 x 79.3 x 8.6mm en weegt 192 gram. Deze smartphone is vanaf januari overal verkrijgbaar in "Space Black" voor 699 euro, maar kan nu al exclusief bij e-retailer Coolblue gereserveerd worden.

Bron: www.diskidee.be

Met de nieuwe LG V10 Android 5.1.1-smartphone hoef je nooit nog een statusupdate te missen. Naast een 5,7 inch ips-scherm met een pixeldichtheid van 513 ppi heeft deze gsm nog een tweede 2,1 inch ips-scherm van 513 ppi dat altijd ingeschakeld kan blijven.Het tweede display is onzichtbaar bovenop het eerste geplaatst en kan het weer, de tijd, de datum en batterijstatus weergeven zonder dat dit invloed heeft op de levensduur van de batterij. Wanneer je het hoofdscherm inschakelt, kun je het tweede display gebruiken voor notificaties zodra er berichten of oproepen binnenkomen. De app op het eerste scherm blijft gewoon doorlopen terwijl je reageert. Het tweede scherm kan ook dienen als verzamelplek voor snelkoppelingen naar favoriete apps.Het scherm is beschermd met Dura Guard technologie, terwijl de achterkant van de V10 een glazen krasbestendige Dura Skin beschermlaag heeft.De V10 heeft dezelfde cameraspecificaties als de LG G4. De manuele modus voor fotografie van de G4 werd bij de V10 uitgebreid tot video's. In die modus kun je de sluitertijd, framerate, ISO waarde, witbalans en focuspunt aanpassen tijdens het fotograferen en opnemen. Video's kunnen opgenomen worden in drie resoluties - HD, FHD en UHD (2160p@30fps) - en twee aspectratio's - standaard 16:9 of cinemascope 21:9.Je kunt de V10 net zoals de G4 ontgrendelen met een "knock code", dus door op het scherm in een bepaald patroon te drukken, maar daarnaast heeft de V10 een nieuwe vingerafdruksensor voor het onmiddellijk ontgrendelen van het scherm.De 3000 mAh accu kan net zoals bij de G4 worden verwijderd. Een miroSD-sleuf laat toe de standaardopslagruimte van 64 GB uit te breiden tot maximaal 2 TB. De V10 heeft 4 GB werkgeheugen en wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8992 Snapdragon 808 SoC met vier processorkernen van 1,44 Ghz en twee cores van 1,82 GHz.De LG V10 meet 59.6 x 79.3 x 8.6mm en weegt 192 gram. Deze smartphone is vanaf januari overal verkrijgbaar in "Space Black" voor 699 euro, maar kan nu al exclusief bij e-retailer Coolblue gereserveerd worden.Bron: www.diskidee.be