De Epson EH-TW550 720p HD-Ready 3D projector heeft een speciale kleurmodus voor gamers, maar is uiteraard ook bruikbaar als video- en dataprojector.

De nieuwe beamer van Epson is erg licht en compact zodat je hem overal mee naartoe kan nemen. Dankzij de handmatige horizontale en automatische verticale trapeziumcorrectie ('keystone correction') kun je de EH-TW550 snel ingebruik nemen.

3D-beelden worden geprojecteerd met behulp van Epson's 3LCD-technologie. Dankzij de projectorfunctie voor splitscreen-weergave kunnen twee verschillende bronnen tegelijkertijd worden geprojecteerd. Zo kun je tijdens een game sportuitslagen bekijken of door tv-zenders zappen. Het staat er niet bij in het persbericht, maar we veronderstellen dat in dat geval de 3D-functie niet bruikbaar is.

Om 3D-beelden te bekijken heb je wel een actieve 3D-bril nodig. Deze apart verkochte shutter-bril werkt met radiofrequenties en niet met infrarood, zodat je niet recht voor het scherm hoeft te zitten. De 3D-bril werkt tot op tien meter van het projectiescherm.

De Epson EH-TW550 beamer is vanaf december verkrijgbaar voor een verkoopprijs van 699 euro. Epson geeft drie jaar garantie op de lamp.

Bron: www.diskidee.be

De Epson EH-TW550 720p HD-Ready 3D projector heeft een speciale kleurmodus voor gamers, maar is uiteraard ook bruikbaar als video- en dataprojector. De nieuwe beamer van Epson is erg licht en compact zodat je hem overal mee naartoe kan nemen. Dankzij de handmatige horizontale en automatische verticale trapeziumcorrectie ('keystone correction') kun je de EH-TW550 snel ingebruik nemen. 3D-beelden worden geprojecteerd met behulp van Epson's 3LCD-technologie. Dankzij de projectorfunctie voor splitscreen-weergave kunnen twee verschillende bronnen tegelijkertijd worden geprojecteerd. Zo kun je tijdens een game sportuitslagen bekijken of door tv-zenders zappen. Het staat er niet bij in het persbericht, maar we veronderstellen dat in dat geval de 3D-functie niet bruikbaar is. Om 3D-beelden te bekijken heb je wel een actieve 3D-bril nodig. Deze apart verkochte shutter-bril werkt met radiofrequenties en niet met infrarood, zodat je niet recht voor het scherm hoeft te zitten. De 3D-bril werkt tot op tien meter van het projectiescherm. De Epson EH-TW550 beamer is vanaf december verkrijgbaar voor een verkoopprijs van 699 euro. Epson geeft drie jaar garantie op de lamp.Bron: www.diskidee.be