De Creative TravelSound i80 is een ééndelige luidspreker die speciaal ontworpen is voor de iPod nano en is uitgevoerd in stijlvol aluminium.

Dockingstations voor de iPod bestaan er in alle vormen, kleuren en maten. Creative brengt met de TravelSound i80 een compacte docking speaker op de markt. De luidspreker past in elke zak en is toch krachtig genoeg om goed geluid te leveren. Het geheim van zijn goede geluidskwaliteit zit in het design. Dankzij zijn vier onafhankelijke microdrivers en een digitale versterker geeft hij meer volume en een helderder geluid dan sommige grotere luidsprekers, aldus Creative. Het toestel heeft een USB-aansluiting waarmee gebruikers van een pc of Mac hun playlists en mediacollectie kunnen synchroniseren en updaten en tegelijkertijd de batterij opladen. Met een volle lithiumpolymeer (LiPo) accu beschik je over 15 uur speeltijd. Op het intelligente LED-display kan je zien of de luidsprekers gebruiksklaar zijn of worden opgeladen. De TravelSound i80 is officieel gecertificeerd door Apple voor het 'Made for iPod' programma. Het is de tweede TravelSound van Creative voor iPod-gebruikers in navolging van de TravelSound i50 voor de iPod shuffle. De TravelSound i80 is beschikbaar voor een adviesprijs van 69,99 euro.

Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots

De Creative TravelSound i80 is een ééndelige luidspreker die speciaal ontworpen is voor de iPod nano en is uitgevoerd in stijlvol aluminium. Dockingstations voor de iPod bestaan er in alle vormen, kleuren en maten. Creative brengt met de TravelSound i80 een compacte docking speaker op de markt. De luidspreker past in elke zak en is toch krachtig genoeg om goed geluid te leveren. Het geheim van zijn goede geluidskwaliteit zit in het design. Dankzij zijn vier onafhankelijke microdrivers en een digitale versterker geeft hij meer volume en een helderder geluid dan sommige grotere luidsprekers, aldus Creative. Het toestel heeft een USB-aansluiting waarmee gebruikers van een pc of Mac hun playlists en mediacollectie kunnen synchroniseren en updaten en tegelijkertijd de batterij opladen. Met een volle lithiumpolymeer (LiPo) accu beschik je over 15 uur speeltijd. Op het intelligente LED-display kan je zien of de luidsprekers gebruiksklaar zijn of worden opgeladen. De TravelSound i80 is officieel gecertificeerd door Apple voor het 'Made for iPod' programma. Het is de tweede TravelSound van Creative voor iPod-gebruikers in navolging van de TravelSound i50 voor de iPod shuffle. De TravelSound i80 is beschikbaar voor een adviesprijs van 69,99 euro. Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots