De Lenco MCi-400 is een muzieksysteem in de vorm van drie torens dat onder meer een dockingstation voor een iPod of iPhone biedt.

De nieuwe muziektoren van Lenco is geschikt om te luisteren naar muziek op cd's, een USB-stick of SD-kaart. De MCi-400 speelt cd-r/rw-, mp3- en wma-bestanden. Daarnaast is het systeem ook uitgerust met een iPod/iPhone-dock, waarmee je de Apple toestellen ook kan opladen.

De MCi-400 bestaat uit drie torens en is 104 cm hoog. Naast de twee 10 Watt houten speakers is er een 15 Watt actieve subwoofer. Het systeem heeft vier vooraf ingestelde muziekstijlen: jazz, rock, klassiek en pop. De MCi-400 heeft ook een slaaptimer/snoozefunctie. Daarnaast is het systeem ook uitgerust met een FM-radio met twintig voorkeuzezenders.

De MCi-400 heeft een lcd-schermpje en wordt geleverd met een afstandsbediening. De Lenco muziektoren heeft een adviesprijs van 299 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Lenco MCi-400 is een muzieksysteem in de vorm van drie torens dat onder meer een dockingstation voor een iPod of iPhone biedt. De nieuwe muziektoren van Lenco is geschikt om te luisteren naar muziek op cd's, een USB-stick of SD-kaart. De MCi-400 speelt cd-r/rw-, mp3- en wma-bestanden. Daarnaast is het systeem ook uitgerust met een iPod/iPhone-dock, waarmee je de Apple toestellen ook kan opladen. De MCi-400 bestaat uit drie torens en is 104 cm hoog. Naast de twee 10 Watt houten speakers is er een 15 Watt actieve subwoofer. Het systeem heeft vier vooraf ingestelde muziekstijlen: jazz, rock, klassiek en pop. De MCi-400 heeft ook een slaaptimer/snoozefunctie. Daarnaast is het systeem ook uitgerust met een FM-radio met twintig voorkeuzezenders. De MCi-400 heeft een lcd-schermpje en wordt geleverd met een afstandsbediening. De Lenco muziektoren heeft een adviesprijs van 299 euro.Bron: www.diskidee.be