De LG V30 is een nieuwe smartphone in het hogere segment die is uitgerust met een FullVision QHD+ (2880 x 1440 pixels) touch-scherm van gehard Gorilla Glass 5 met een diagonaal van 6 inch (15,2 cm).

De smartphone met Android 7.1.2 Nougat draait op een octa-core Qualcomm Snapdragon 835 processor met een kloksnelheid van 2,45 GHz. De V30 heeft 4 GB RAM en een opslaggeheugen van 64 GB dat uitbreidbaar is met micro SD-geheugenkaartjes tot 2 TB.

De LG V30 heeft achteraan een dual camera met zowel een 16MP lens als een 13MP groothoeklens. De f/1.6 glazen Crystal Clear lens verhoogt het dynamische bereik en de mogelijkheden bij weinig licht. Op de voorzijde zit een 13MP groothoekcamera.

Met de Cine Video-modus monteer je video's direct op de smartphone. Cine Effect biedt 15 effecten om video's verschillende filmstijlen te geven.

De V30 biedt hoogwaardig geluid met de HiFi Quad DAC in samenwerking met B&O PLAY. LG levert bij de smartphone trouwens een headset van B&O PLAY.

De smartphone ondersteunt Wlan 802.11 a/b/g/n/ac en Bluetooth 5.0, en heeft een USB-type C- en 3,5 mm audioaansluiting. De smartphone heeft ook een vingerafdruksensor.

Je kan de V30 ontgrendelen met gezichtsherkenningtechnologie. Verbeterde stemherkenningstechnologie zorgt ervoor dat het toestel alleen op jouw stem reageert. Google-assistent wordt zo nauwkeuriger in gebruik.

De specificaties van de LG V30 vind je op de website van LG.

De LG V30 is vanaf begin december verkrijgbaar in de kleuren Cloud Silver en Moroccan Blue voor een adviesprijs van 899 euro.

Bron: www.diskidee.be

De LG V30 is een nieuwe smartphone in het hogere segment die is uitgerust met een FullVision QHD+ (2880 x 1440 pixels) touch-scherm van gehard Gorilla Glass 5 met een diagonaal van 6 inch (15,2 cm).De smartphone met Android 7.1.2 Nougat draait op een octa-core Qualcomm Snapdragon 835 processor met een kloksnelheid van 2,45 GHz. De V30 heeft 4 GB RAM en een opslaggeheugen van 64 GB dat uitbreidbaar is met micro SD-geheugenkaartjes tot 2 TB.De LG V30 heeft achteraan een dual camera met zowel een 16MP lens als een 13MP groothoeklens. De f/1.6 glazen Crystal Clear lens verhoogt het dynamische bereik en de mogelijkheden bij weinig licht. Op de voorzijde zit een 13MP groothoekcamera.Met de Cine Video-modus monteer je video's direct op de smartphone. Cine Effect biedt 15 effecten om video's verschillende filmstijlen te geven.De V30 biedt hoogwaardig geluid met de HiFi Quad DAC in samenwerking met B&O PLAY. LG levert bij de smartphone trouwens een headset van B&O PLAY.De smartphone ondersteunt Wlan 802.11 a/b/g/n/ac en Bluetooth 5.0, en heeft een USB-type C- en 3,5 mm audioaansluiting. De smartphone heeft ook een vingerafdruksensor.Je kan de V30 ontgrendelen met gezichtsherkenningtechnologie. Verbeterde stemherkenningstechnologie zorgt ervoor dat het toestel alleen op jouw stem reageert. Google-assistent wordt zo nauwkeuriger in gebruik.De specificaties van de LG V30 vind je op de website van LG.De LG V30 is vanaf begin december verkrijgbaar in de kleuren Cloud Silver en Moroccan Blue voor een adviesprijs van 899 euro.Bron: www.diskidee.be