Nuance introduceert een nieuwe versie van PDF Converter Professional, een programma om PDF-bestanden te creëren, te converteren en te bewerken.

Versie 5 van Nuance's PDF Converter Professional laat toe om PDF-bestanden te creëren vanuit vrijwel elk programma met afdrukfunctionaliteit. Ook kun je meerdere bestanden samenvoegen tot één PDF-document of van meerdere documenten één PDF-pakket maken. Dankzij de geavanceerde Outlook-integratie is het met de nieuwe versie mogelijk om van een e-mail een PDF-document te maken of om volledige e-mailmappen in PDF-formaat te archiveren. PDF-bestanden kun je ook converteren naar volledig opgemaakte Microsoft Word, Excel-, PowerPoint- of Corel WordPerfect-bestanden. PDF Converter Professional ondersteunt nu ook het XML Paper Specification (XPS) documentformaat, zodat de twee standaarden voor elektronische documenten nu vanuit één programma te gebruiken zijn. Nuance integreerde ook haar spraakconversietechnologie RealSpeak in PDF Converter 5, zodat PDF-bestanden beluisterd kunnen worden. Daartoe kun je de tekst in een PDF-bestand opslaan als WAV-bestand. Nuance besteedde ook aandacht aan de inhoudsbeveiliging. PDF Converter 5 bevat beveiligingsfuncties zoals digitale handtekeningen om de inhoud van documenten te beschermen. Nuance PDF Converter Professional 5 heeft een adviesprijs van 99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Nuance introduceert een nieuwe versie van PDF Converter Professional, een programma om PDF-bestanden te creëren, te converteren en te bewerken. Versie 5 van Nuance's PDF Converter Professional laat toe om PDF-bestanden te creëren vanuit vrijwel elk programma met afdrukfunctionaliteit. Ook kun je meerdere bestanden samenvoegen tot één PDF-document of van meerdere documenten één PDF-pakket maken. Dankzij de geavanceerde Outlook-integratie is het met de nieuwe versie mogelijk om van een e-mail een PDF-document te maken of om volledige e-mailmappen in PDF-formaat te archiveren. PDF-bestanden kun je ook converteren naar volledig opgemaakte Microsoft Word, Excel-, PowerPoint- of Corel WordPerfect-bestanden. PDF Converter Professional ondersteunt nu ook het XML Paper Specification (XPS) documentformaat, zodat de twee standaarden voor elektronische documenten nu vanuit één programma te gebruiken zijn. Nuance integreerde ook haar spraakconversietechnologie RealSpeak in PDF Converter 5, zodat PDF-bestanden beluisterd kunnen worden. Daartoe kun je de tekst in een PDF-bestand opslaan als WAV-bestand. Nuance besteedde ook aandacht aan de inhoudsbeveiliging. PDF Converter 5 bevat beveiligingsfuncties zoals digitale handtekeningen om de inhoud van documenten te beschermen. Nuance PDF Converter Professional 5 heeft een adviesprijs van 99 euro. Bron: www.diskidee.be