De Store 'n' Go Nano USB Drive van flashgeheugenspecialist Verbatim is verkrijgbaar in capaciteiten van 8 GB (9,99 euro), 16 GB (15,99 euro) en 32 GB (27,99 euro). De adapter past in de micro usb-aansluiting van de meeste Android-tablets en -smartphones dankzij de meegeleverde Micro USB 2.0 Adapter.

De Nano USB Drive is niet groter dan een muntstuk van 1 euro (27,15 x 17,11 x 9,11 mm) en weegt slechts 3 gram. De drives hebben een maximale leessnelheid tot 10 MB/sec en een maximale schrijfsnelheid tot 3 MB/sec.

De Nano USB Drive wordt geleverd met een Micro USB Adapter die compatibel is met de USB 'On The Go' (OTG)-specificatie. In de veronderstelling dat je Android-apparaat OTG ondersteunt, kun je de adapter ook gebruiken om externe usb-schijven, -muizen, en -toetsenborden aan te sluiten. Dankzij de OTG-adapter kun je bijvoorbeeld eenvoudig foto's direct van je digitale camera van en naar je Android-apparaat kopiëren.

Eerder al bracht Verbatim Store 'n' Stay Nano USB-drives met dezelfde capaciteiten op de markt. Maar die piepkleine drives zijn bedoeld om permanent aangesloten te blijven op het Android-apparaat. De Store 'n' Go Nano Drives die nu worden geïntroduceerd zijn bedoeld om bestanden snel van het ene apparaat op het andere over te dragen. Uiteraard kun je het Nano USB-station ook als standaard opslagapparaat gebruiken als je dat wenst.

Verbatim geeft een beperkte levenslange garantie op de Store 'n' Go Nano USB drives. Gegevens die je op de drives opslaat, blijven gegarandeerd 10 jaar leesbaar.

Verbatim introduceert ook een nieuwe MediaShare Wireless-app voor Kindle en voor iOS- en Android-apparaten. De app werkt samen met de in juli geïntroduceerde MediaShare Wireless, een draagbaar apparaat dat tegelijkertijd met vijf mobiele toestellen een draadloze verbinding kan maken om media te bewaren en te streamen.

Bron: www.diskidee.be

De Store 'n' Go Nano USB Drive van flashgeheugenspecialist Verbatim is verkrijgbaar in capaciteiten van 8 GB (9,99 euro), 16 GB (15,99 euro) en 32 GB (27,99 euro). De adapter past in de micro usb-aansluiting van de meeste Android-tablets en -smartphones dankzij de meegeleverde Micro USB 2.0 Adapter. De Nano USB Drive is niet groter dan een muntstuk van 1 euro (27,15 x 17,11 x 9,11 mm) en weegt slechts 3 gram. De drives hebben een maximale leessnelheid tot 10 MB/sec en een maximale schrijfsnelheid tot 3 MB/sec.De Nano USB Drive wordt geleverd met een Micro USB Adapter die compatibel is met de USB 'On The Go' (OTG)-specificatie. In de veronderstelling dat je Android-apparaat OTG ondersteunt, kun je de adapter ook gebruiken om externe usb-schijven, -muizen, en -toetsenborden aan te sluiten. Dankzij de OTG-adapter kun je bijvoorbeeld eenvoudig foto's direct van je digitale camera van en naar je Android-apparaat kopiëren.Eerder al bracht Verbatim Store 'n' Stay Nano USB-drives met dezelfde capaciteiten op de markt. Maar die piepkleine drives zijn bedoeld om permanent aangesloten te blijven op het Android-apparaat. De Store 'n' Go Nano Drives die nu worden geïntroduceerd zijn bedoeld om bestanden snel van het ene apparaat op het andere over te dragen. Uiteraard kun je het Nano USB-station ook als standaard opslagapparaat gebruiken als je dat wenst.Verbatim geeft een beperkte levenslange garantie op de Store 'n' Go Nano USB drives. Gegevens die je op de drives opslaat, blijven gegarandeerd 10 jaar leesbaar.Verbatim introduceert ook een nieuwe MediaShare Wireless-app voor Kindle en voor iOS- en Android-apparaten. De app werkt samen met de in juli geïntroduceerde MediaShare Wireless, een draagbaar apparaat dat tegelijkertijd met vijf mobiele toestellen een draadloze verbinding kan maken om media te bewaren en te streamen. Bron: www.diskidee.be