Het Netgear Orbi WiFi 6-systeem AX6000 is een draadloos netwerksysteem dat de nieuwe wifi-standaard 802.11ax ondersteunt.

Het nieuwe Orbi systeem omvat een wifi-router en één satelliet en voorziet grote huizen tot 350 m² van snelle wifi. Het wifi-systeem maakt 4K/8K UHD-streamen en online gamen mogelijk op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen.

Het Netgear WiFi 6-systeem gebruikt drie banden: 2,4 GHz met 1200 Mbit/s en 5 GHz met 2400 Mbit/s voor wifi-apparaten om verbinding te maken met internet, en een extra 5 GHz band met 2400 Mbit/s als speciale wifi-link voor snellere dataverbindingen tussen Orbi-router en Orbi-satelliet.

De Orbi-router is uitgerust met één 2,5 Gbps WAN-poort en vier LAN Gigabit Ethernet-poorten. De Orbi-satelliet heeft vier Gigabit Ethernet LAN-poorten.

Met de Orbi-app is het mesh-netwerksysteem eenvoudig te installeren en te beheren. Het ondersteunt Amazon Alexa en Google Assistant zodat ook spraakopdrachten kunnen worden gebruikt.

Het Netgear Orbi WiFi 6 Tri-band Mesh-systeem AX6000 (RBK852) heeft een adviesprijs van 799 euro voor de router en het satellietsysteem.

Bron: www.diskidee.be

Het Netgear Orbi WiFi 6-systeem AX6000 is een draadloos netwerksysteem dat de nieuwe wifi-standaard 802.11ax ondersteunt.Het nieuwe Orbi systeem omvat een wifi-router en één satelliet en voorziet grote huizen tot 350 m² van snelle wifi. Het wifi-systeem maakt 4K/8K UHD-streamen en online gamen mogelijk op meerdere schermen tegelijk zonder onderbrekingen.Het Netgear WiFi 6-systeem gebruikt drie banden: 2,4 GHz met 1200 Mbit/s en 5 GHz met 2400 Mbit/s voor wifi-apparaten om verbinding te maken met internet, en een extra 5 GHz band met 2400 Mbit/s als speciale wifi-link voor snellere dataverbindingen tussen Orbi-router en Orbi-satelliet.De Orbi-router is uitgerust met één 2,5 Gbps WAN-poort en vier LAN Gigabit Ethernet-poorten. De Orbi-satelliet heeft vier Gigabit Ethernet LAN-poorten.Met de Orbi-app is het mesh-netwerksysteem eenvoudig te installeren en te beheren. Het ondersteunt Amazon Alexa en Google Assistant zodat ook spraakopdrachten kunnen worden gebruikt.Het Netgear Orbi WiFi 6 Tri-band Mesh-systeem AX6000 (RBK852) heeft een adviesprijs van 799 euro voor de router en het satellietsysteem.Bron: www.diskidee.be