De nieuwe Samsung EVO Plus 256 GB microSD-geheugenkaart biedt een van de grootste opslagcapaciteiten op de markt momenteel. Het flashgeheugen met geavanceerde V-NAND technologie kan tot 12 uur aan 4K UHD-videomateriaal opnemen of 33 uur aan Full HD-videobeelden.

De EVO Plus 256 GB biedt een leessnelheid van maximaal 95 MB/s en een schrijfsnelheid van 90 MB/s, wat deze microSD-geheugenkaart geschikt maakt voor zware grafische multimediatoepassingen.

Het geheugenkaartje blijft functioneren bij temperaturen tussen -25°C en 85°C. In rusttoestand weerstaat het zelfs temperaturen tot -40°C. Behalve tegen deze extreme temperaturen is het Evo Plus geheugenkaartje ook bestand tegen water, röntgenstraling, magnetische velden en externe schokken.

De nieuwe Samsung EVO Plus 256 GB microSD-kaart is vanaf juni 2016 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro. De microSD-kaart wordt verkocht met een garantie van 10 jaar.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Samsung EVO Plus 256 GB microSD-geheugenkaart biedt een van de grootste opslagcapaciteiten op de markt momenteel. Het flashgeheugen met geavanceerde V-NAND technologie kan tot 12 uur aan 4K UHD-videomateriaal opnemen of 33 uur aan Full HD-videobeelden.De EVO Plus 256 GB biedt een leessnelheid van maximaal 95 MB/s en een schrijfsnelheid van 90 MB/s, wat deze microSD-geheugenkaart geschikt maakt voor zware grafische multimediatoepassingen.Het geheugenkaartje blijft functioneren bij temperaturen tussen -25°C en 85°C. In rusttoestand weerstaat het zelfs temperaturen tot -40°C. Behalve tegen deze extreme temperaturen is het Evo Plus geheugenkaartje ook bestand tegen water, röntgenstraling, magnetische velden en externe schokken.De nieuwe Samsung EVO Plus 256 GB microSD-kaart is vanaf juni 2016 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 249 euro. De microSD-kaart wordt verkocht met een garantie van 10 jaar.Bron: www.diskidee.be