Freecom levert de Mobile Drive Sq TV met een speciale slede om de harde schijf te bevestigen aan de achterkant van een tv.

De Mobile Drive Sq TV is een kleine 2,5-inch SATA harde schijf die 12 cm hoog en breed is en 1,05 cm diep. Je kan ze aan de achterkant van de tv monteren en ze aansluiten op de USB-poort. De Mobile Drive krijgt stroom via de USB-poort in de televisie zodat een stroomadapter niet nodig is.

Opnemen via USB is op steeds meer smart-tv's mogelijk. Recente tv-modellen herkennen een USB-schijf en kunnen de aangesloten harde schijf formatteren in het correcte formaat. Freecom biedt de Mobile Drive Sq TV aan in een model met 500 GB opslagcapaciteit en in een model met 1 TB opslagcapaciteit.

Uiteraard kan je de de lichtgewicht schijf ook gebruiken voor het opslaan, delen en back-uppen van data op computers en pc-netwerken. De Mobile Drivbe Sq TCV is uitgerust met een USB 3.0-aansluiting en kan data overdragen met snelheden tot ongeveer 130 megabytes per seconde. Ze is ook compatibel met USB 2.0.

Freecom levert de Mobile Drive Sq TV met back-upsoftware van Nero voor Microsoft Windows. Een energiebesparingsfunctie zet de harde schijf automatisch op stand-by als ze niet in gebruik is. De Freecom Mobile Drive Sq TV heeft een adviesprijs van 99 euro voor de 500 GB-uitvoering en 139 euro voor het 1TB-model.

Bron: www.diskidee.be

Freecom levert de Mobile Drive Sq TV met een speciale slede om de harde schijf te bevestigen aan de achterkant van een tv. De Mobile Drive Sq TV is een kleine 2,5-inch SATA harde schijf die 12 cm hoog en breed is en 1,05 cm diep. Je kan ze aan de achterkant van de tv monteren en ze aansluiten op de USB-poort. De Mobile Drive krijgt stroom via de USB-poort in de televisie zodat een stroomadapter niet nodig is. Opnemen via USB is op steeds meer smart-tv's mogelijk. Recente tv-modellen herkennen een USB-schijf en kunnen de aangesloten harde schijf formatteren in het correcte formaat. Freecom biedt de Mobile Drive Sq TV aan in een model met 500 GB opslagcapaciteit en in een model met 1 TB opslagcapaciteit. Uiteraard kan je de de lichtgewicht schijf ook gebruiken voor het opslaan, delen en back-uppen van data op computers en pc-netwerken. De Mobile Drivbe Sq TCV is uitgerust met een USB 3.0-aansluiting en kan data overdragen met snelheden tot ongeveer 130 megabytes per seconde. Ze is ook compatibel met USB 2.0.Freecom levert de Mobile Drive Sq TV met back-upsoftware van Nero voor Microsoft Windows. Een energiebesparingsfunctie zet de harde schijf automatisch op stand-by als ze niet in gebruik is. De Freecom Mobile Drive Sq TV heeft een adviesprijs van 99 euro voor de 500 GB-uitvoering en 139 euro voor het 1TB-model.Bron: www.diskidee.be