De Monocular i van Olympus weegt slechts 70 gram en meet 87 x 38 x 25 mm. Het compacte monoculaire kijkertje is waterbestendig en kan je overal mee naartoe nemen om objecten en gebeurtenissen van dichterbij te bekijken, bijvoorbeeld tijdens een voorstelling, een tentoonstelling, een seminarie, kampeerreizen, trektochten etc.

De Monocular i vergroot zesmaal en heeft een beeldveld van 8 graden, ofwel 140 meter op een kilometer afstand. Scherpstellen kan van anderhalve meter tot oneindig via een intuïtief glijdende scherpsteller. De effectieve lensdiameter is 16 mm, dus voldoende groot voor een comfortabel zicht.

De waterbestendige Monocular i is gevuld met stikstof. Daardoor beslaat de lens minder snel, ook bij temperatuurverschillen. Verlies van licht en scherpte veroorzaakt door reflecties worden tot een minimum beperkt dankzij de verschillende coatings die oculair en objectief bedekken.

De Olympus Monocular i verrekijker kost 99 euro en wordt geleverd met een bijpassende riem en zachte tas.

Bron: www.diskidee.be

De Monocular i van Olympus weegt slechts 70 gram en meet 87 x 38 x 25 mm. Het compacte monoculaire kijkertje is waterbestendig en kan je overal mee naartoe nemen om objecten en gebeurtenissen van dichterbij te bekijken, bijvoorbeeld tijdens een voorstelling, een tentoonstelling, een seminarie, kampeerreizen, trektochten etc.De Monocular i vergroot zesmaal en heeft een beeldveld van 8 graden, ofwel 140 meter op een kilometer afstand. Scherpstellen kan van anderhalve meter tot oneindig via een intuïtief glijdende scherpsteller. De effectieve lensdiameter is 16 mm, dus voldoende groot voor een comfortabel zicht.De waterbestendige Monocular i is gevuld met stikstof. Daardoor beslaat de lens minder snel, ook bij temperatuurverschillen. Verlies van licht en scherpte veroorzaakt door reflecties worden tot een minimum beperkt dankzij de verschillende coatings die oculair en objectief bedekken.De Olympus Monocular i verrekijker kost 99 euro en wordt geleverd met een bijpassende riem en zachte tas.Bron: www.diskidee.be