De Philips GoGear Connect is een mediaspeler die de volledige Android ervaring biedt die je ook op smartphones vindt.

De Go Gear Connect is Philips' nieuwste draagbare mediaspeler en draait op het Android besturingssysteem. Deze mp4-speler in geborsteld aluminium heeft een 3,2-inch aanraakgevoelig scherm (480 x 320 pixels, 262.000 kleuren) en is uitgerust met WiFi.

De GoGear mediaspeler heeft vooraf geïnstalleerde Google Mobile applicaties, zoals Google Maps, en je kan duizenden apps downloaden van de Android Market. De GoGear Connect heeft ook een 3,2 megapixel camera voor het maken van foto's en video's en een MicroSD geheugenkaartsleuf.

De speler is uitgerust met Philips eigen FullSound- en Surround for Movies-technologie voor een cinematografische geluidsbeleving. Met het Philips Songbird programma kan je muziek synchroniseren met je pc of laptop. De GoGear connect meet 113 x 12,6 x 59 mm en weegt 128 gram.

De Philips GoGear Connect zal te koop zijn eind oktober 2010 voor een adviesprijs van 319 euro voor de 16 GB-versie.

Bron: www.diskidee.be

De Philips GoGear Connect is een mediaspeler die de volledige Android ervaring biedt die je ook op smartphones vindt. De Go Gear Connect is Philips' nieuwste draagbare mediaspeler en draait op het Android besturingssysteem. Deze mp4-speler in geborsteld aluminium heeft een 3,2-inch aanraakgevoelig scherm (480 x 320 pixels, 262.000 kleuren) en is uitgerust met WiFi. De GoGear mediaspeler heeft vooraf geïnstalleerde Google Mobile applicaties, zoals Google Maps, en je kan duizenden apps downloaden van de Android Market. De GoGear Connect heeft ook een 3,2 megapixel camera voor het maken van foto's en video's en een MicroSD geheugenkaartsleuf. De speler is uitgerust met Philips eigen FullSound- en Surround for Movies-technologie voor een cinematografische geluidsbeleving. Met het Philips Songbird programma kan je muziek synchroniseren met je pc of laptop. De GoGear connect meet 113 x 12,6 x 59 mm en weegt 128 gram. De Philips GoGear Connect zal te koop zijn eind oktober 2010 voor een adviesprijs van 319 euro voor de 16 GB-versie. Bron: www.diskidee.be