Logitech landceert de Cube, een draadloze computermuis die je ook als presenter kan gebruiken als je de muis oppakt.

De Logitech Cube past moeiteloos in de palm van een hand. Je kan het rechthoekige apparaat gebruiken in een muis- en presentatiemodus. Scrollen doe je door met een vinger over het oppervlak van het bovenpaneel te vegen. Logitech's Flow Scroll-software moet ervoor zorgen dat je zonder haperen kan scrollen; de beweging is vergelijkbaar met het vegen over het aanraakscherm van een smartphone.

De Logitech Cube maakt gebruikt van Logitech's Unifying -technologie en wordt geleverd met een kleine Unifying-ontvanger. De usb-ontvanger zorgt voor de draadloze 2.4 GHz-verbinding tussen bijvoorbeeld een laptop en de Cube. Op de Unifying-ontvanger kan je maximaal zes apparaten aansluiten, zoals een toetsenbord.

Wil je de Logitech Cube als presenter gebruiken, dan hoef je het apparaatje alleen maar op te pakken. Je kan een volgende presentatiedia tonen door op de bovenkant van de Cube te klikken. Wil je teruggaan, dan dien je de Cube in je hand om te rollen en nogmaals op de bovenkant te klikken.

De Cube is uitgerust met een usb-oplaadbare lithium-polymeerbatterij (een oplaadkabel wordt meegeleverd). Een waarschuwingslampje gaat branden wanneer de batterij bijna leeg is. De Logitech Cube is al te koop en heeft een adviesprijs van 69 euro.

Bron: www.diskidee.be

Logitech landceert de Cube, een draadloze computermuis die je ook als presenter kan gebruiken als je de muis oppakt. De Logitech Cube past moeiteloos in de palm van een hand. Je kan het rechthoekige apparaat gebruiken in een muis- en presentatiemodus. Scrollen doe je door met een vinger over het oppervlak van het bovenpaneel te vegen. Logitech's Flow Scroll-software moet ervoor zorgen dat je zonder haperen kan scrollen; de beweging is vergelijkbaar met het vegen over het aanraakscherm van een smartphone.De Logitech Cube maakt gebruikt van Logitech's Unifying -technologie en wordt geleverd met een kleine Unifying-ontvanger. De usb-ontvanger zorgt voor de draadloze 2.4 GHz-verbinding tussen bijvoorbeeld een laptop en de Cube. Op de Unifying-ontvanger kan je maximaal zes apparaten aansluiten, zoals een toetsenbord. Wil je de Logitech Cube als presenter gebruiken, dan hoef je het apparaatje alleen maar op te pakken. Je kan een volgende presentatiedia tonen door op de bovenkant van de Cube te klikken. Wil je teruggaan, dan dien je de Cube in je hand om te rollen en nogmaals op de bovenkant te klikken. De Cube is uitgerust met een usb-oplaadbare lithium-polymeerbatterij (een oplaadkabel wordt meegeleverd). Een waarschuwingslampje gaat branden wanneer de batterij bijna leeg is. De Logitech Cube is al te koop en heeft een adviesprijs van 69 euro. Bron: www.diskidee.be