De Logitech Touch Mouse M600 is een draadloze computermuis met een aanraakgevoelig oppervlak. Het ontwerp sluit meer aan bij de wijze waarop we navigeren op de aanraaktgevoelige schermen van smartphones en tablets.

Tegenwoordig zijn veel mensen het gewoon om met de vingertoppen te navigeren op smartphones, tablets en andere apparaten. Het touch-oppervlak van de nieuwe Logitech Touch Mouse M600 maakt het navigeren door webpagina's, documenten, e-mail- en andere berichten tot een vergelijkbare ervaring. Het hele oppervlak van de muis is geschikt om te scrollen of te vegen.

De Logitech Flow Scroll software moet zorgen voor een vloeiende scroll-ervaring. Met de software kan je ook de klik- en aanraakgebieden aanpassen, waardoor de Logitech Touch Mouse M600 geschikt is voor zowel links- als rechtshandigen. Logitech levert de touch-muis met een kleine Unifying receiver om verbinding te maken met laptop of computer. De receiver maakt gebruik van draadloze 2.4GHz-technologie. Je kan hiermee nog maximaal vijf andere apparaten verbinden.

De muis kan je gebruiken met één of twee AA-batterijen. Met één batterij is de muis lichter, maar de batterij gaat dan ongeveer drie maanden mee, terwijl de batterijlevensduur met twee AA-batterijen circa zes maanden bedraagt, aldus Logitech. Je kan de muis ook met oplaadbare batterijen uitrusten. De Logitech Touch Mouse M600 is vanaf eind februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van 69,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Logitech Touch Mouse M600 is een draadloze computermuis met een aanraakgevoelig oppervlak. Het ontwerp sluit meer aan bij de wijze waarop we navigeren op de aanraaktgevoelige schermen van smartphones en tablets. Tegenwoordig zijn veel mensen het gewoon om met de vingertoppen te navigeren op smartphones, tablets en andere apparaten. Het touch-oppervlak van de nieuwe Logitech Touch Mouse M600 maakt het navigeren door webpagina's, documenten, e-mail- en andere berichten tot een vergelijkbare ervaring. Het hele oppervlak van de muis is geschikt om te scrollen of te vegen.De Logitech Flow Scroll software moet zorgen voor een vloeiende scroll-ervaring. Met de software kan je ook de klik- en aanraakgebieden aanpassen, waardoor de Logitech Touch Mouse M600 geschikt is voor zowel links- als rechtshandigen. Logitech levert de touch-muis met een kleine Unifying receiver om verbinding te maken met laptop of computer. De receiver maakt gebruik van draadloze 2.4GHz-technologie. Je kan hiermee nog maximaal vijf andere apparaten verbinden. De muis kan je gebruiken met één of twee AA-batterijen. Met één batterij is de muis lichter, maar de batterij gaat dan ongeveer drie maanden mee, terwijl de batterijlevensduur met twee AA-batterijen circa zes maanden bedraagt, aldus Logitech. Je kan de muis ook met oplaadbare batterijen uitrusten. De Logitech Touch Mouse M600 is vanaf eind februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van 69,99 euro.Bron: www.diskidee.be