De twee nieuwe multfunctionele printers van imaging-specialist Konica-Minolta zijn geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen. De bizhubs C3350 en C3850 all-in-one's printen respectievelijk aan 33 en 38 pagina's per minuut.

Naast printen kunnen deze A4-multifunctionals ook kopiëren, scannen en faxen. De tablet-achtige bediening gebeurt met een intuïtief 7-inch kleuren aanraakscherm. Functioneel werken deze nieuwe mfp's zoals Konica-Minolta grotere A3-multifunctionals. Dat betekent dat ze ook allerlei geavanceerde beveiligingsfuncties aan boord hebben.

Zo worden alle gegevens op de interne harde schijf versleuteld. Ook ondersteunen de bizhubs C3350 en C3850 Konica-Minolta Secure Printing. Dit is een verzameling van beveiligingstechnieken die ervoor zorgt dat alle gegevens vertrouwelijk blijven. Zo worden gescande beelden bijvoorbeeld gecomprimeerd in een uniek formaat en uitsluitend in vluchtig geheugen bewaard, zodat de kopieën achteraf niet door onbevoegden kunnen worden uitgelezen.

Gebruikers dienen zich aan te melden met een unieke code en kunnen alleen documenten printen, scannen en kopiëren waarvoor ze bevoegd zijn. Alle gegevens die in de printer bewaard worden, kan men met een wachtwoord beveiligen. Data die tijdelijk op de harde schijf wordt bewaard, kan met automatisch wissen na gebruik. Ten slotte kan men de gegevens op de harde schijf ook veilig wissen wanneer de mfp buiten gebruik wordt genomen. Alle handelingen kan men bovendien controleren via een uitgebreid auditlog.

Bron: www.diskidee.be

De twee nieuwe multfunctionele printers van imaging-specialist Konica-Minolta zijn geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen. De bizhubs C3350 en C3850 all-in-one's printen respectievelijk aan 33 en 38 pagina's per minuut. Naast printen kunnen deze A4-multifunctionals ook kopiëren, scannen en faxen. De tablet-achtige bediening gebeurt met een intuïtief 7-inch kleuren aanraakscherm. Functioneel werken deze nieuwe mfp's zoals Konica-Minolta grotere A3-multifunctionals. Dat betekent dat ze ook allerlei geavanceerde beveiligingsfuncties aan boord hebben.Zo worden alle gegevens op de interne harde schijf versleuteld. Ook ondersteunen de bizhubs C3350 en C3850 Konica-Minolta Secure Printing. Dit is een verzameling van beveiligingstechnieken die ervoor zorgt dat alle gegevens vertrouwelijk blijven. Zo worden gescande beelden bijvoorbeeld gecomprimeerd in een uniek formaat en uitsluitend in vluchtig geheugen bewaard, zodat de kopieën achteraf niet door onbevoegden kunnen worden uitgelezen.Gebruikers dienen zich aan te melden met een unieke code en kunnen alleen documenten printen, scannen en kopiëren waarvoor ze bevoegd zijn. Alle gegevens die in de printer bewaard worden, kan men met een wachtwoord beveiligen. Data die tijdelijk op de harde schijf wordt bewaard, kan met automatisch wissen na gebruik. Ten slotte kan men de gegevens op de harde schijf ook veilig wissen wanneer de mfp buiten gebruik wordt genomen. Alle handelingen kan men bovendien controleren via een uitgebreid auditlog. Bron: www.diskidee.be