De Sony MRW-S3 USB-hub heeft een behuizing van geborsteld aluminium die 118,7 x 50,3 x 14 mm groot is en 95 gram weegt. Het is een draagbare alles-in-één-oplossing bedoeld voor professionele fotografen en videografen.

De usb-hub is uitgerust met een UHS-II SD- en microSD-kaartlezer tot 300 MB/s, een usb type-c- en usb type-a-poort, een hdmi-uitgang met 4K 30fps-capaciteit.

De MRW-S3 ondersteunt USB 3.1 Gen 2 en biedt overdrachtsnelheden tot 1000 MB/s.

De usb-hub levert ook tot 100 watt (USB Power Delivery) stroom aan verbonden usb-apparaten en heeft stroomindicatoren voor zowel de usb-a- als usb-c-poort.

Alle specficaties van de vind je op de website van Sony.

De Sony MRW-S3 USB-hub is verkrijgbaar in het najaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

De Sony MRW-S3 USB-hub heeft een behuizing van geborsteld aluminium die 118,7 x 50,3 x 14 mm groot is en 95 gram weegt. Het is een draagbare alles-in-één-oplossing bedoeld voor professionele fotografen en videografen.De usb-hub is uitgerust met een UHS-II SD- en microSD-kaartlezer tot 300 MB/s, een usb type-c- en usb type-a-poort, een hdmi-uitgang met 4K 30fps-capaciteit.De MRW-S3 ondersteunt USB 3.1 Gen 2 en biedt overdrachtsnelheden tot 1000 MB/s.De usb-hub levert ook tot 100 watt (USB Power Delivery) stroom aan verbonden usb-apparaten en heeft stroomindicatoren voor zowel de usb-a- als usb-c-poort.Alle specficaties van de vind je op de website van Sony.De Sony MRW-S3 USB-hub is verkrijgbaar in het najaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld.Bron: www.diskidee.be