Het moeten kunstzinnige ontwerpers zijn bij LG Electronics want voor hun nieuwste cameratelefoon vonden ze inspiratie in de schilderkunst, en met name bij de impressionistische schilder Renoir.

Vooral Renoir's gebruik van kleur en licht vonden de makers van de nieuwe KC-910 inspirererend, aldus LG, vandaar ook dat deze gsm de naam van deze kunstenaar meedraagt. De LG 'Renoir' heeft een dikte van 14,45 mm en is daarmee volgens LG de dunste 8 megapixel telefoon op de markt. De 8 megapixel cameratelefoon heeft een Schneider-Kreuznach-lens, xenon-flits en een ISO-gevoeligheid van maximaal 1.600. Wat functies betreft beschikt de KC-910 over beeldstabilisatie, automatische en handmatige focus, Face Tracking, Smile Shot en een functie die zorgt dat de telefoon niet fotografeert wanneer personen met hun ogen knipperen. De Renoir heeft ook een ingebouwde GPS-ontvanger zodat je foto's ook kunt voorzien van een Geotag. De KC-910 is uitgerust met een volledig aanraakgevoelig WQVGA LCD-scherm van 3 inch. De interface maakt gebruik van uiteenlopende widgets en shortcuts. De multimediagsm is volgens LG ook de eerste mobiele telefoon op de markt met Dolby Mobile, een serie geïntegreerde geluidsverwerkingstechnologieën. Audio krijgt hierdoor meer diepte met heldere, krachtige bastonen. De cameratelefoon kan ook video's opnemen met een snelheid van 5 tot 120 frames per seconde (fps). Bovendien is het niet nodig DivX- en Xvid-video's te decoderen om ze te bekijken. Verdere kenmerken van de Renoir zijn de A-GPS-navigatie, uitwisselbaarheid met de nieuwste 3G HSDPA-netwerken voor verbindingen tot 7,2 Mbps en WiFi voor internettoegang. LG rustte de KC-910 ook uit met een Jogging Buddy-programma voor sportieve gebruikers. Het programma berekent hoe lang en hoeveel je gelopen hebt aan de hand van GPS-technologie. De LG KC-910 of Renoir is te koop vanaf midden november voor een adviesprijs van 499 euro.

Bron: www.diskidee.be

Het moeten kunstzinnige ontwerpers zijn bij LG Electronics want voor hun nieuwste cameratelefoon vonden ze inspiratie in de schilderkunst, en met name bij de impressionistische schilder Renoir. Vooral Renoir's gebruik van kleur en licht vonden de makers van de nieuwe KC-910 inspirererend, aldus LG, vandaar ook dat deze gsm de naam van deze kunstenaar meedraagt. De LG 'Renoir' heeft een dikte van 14,45 mm en is daarmee volgens LG de dunste 8 megapixel telefoon op de markt. De 8 megapixel cameratelefoon heeft een Schneider-Kreuznach-lens, xenon-flits en een ISO-gevoeligheid van maximaal 1.600. Wat functies betreft beschikt de KC-910 over beeldstabilisatie, automatische en handmatige focus, Face Tracking, Smile Shot en een functie die zorgt dat de telefoon niet fotografeert wanneer personen met hun ogen knipperen. De Renoir heeft ook een ingebouwde GPS-ontvanger zodat je foto's ook kunt voorzien van een Geotag. De KC-910 is uitgerust met een volledig aanraakgevoelig WQVGA LCD-scherm van 3 inch. De interface maakt gebruik van uiteenlopende widgets en shortcuts. De multimediagsm is volgens LG ook de eerste mobiele telefoon op de markt met Dolby Mobile, een serie geïntegreerde geluidsverwerkingstechnologieën. Audio krijgt hierdoor meer diepte met heldere, krachtige bastonen. De cameratelefoon kan ook video's opnemen met een snelheid van 5 tot 120 frames per seconde (fps). Bovendien is het niet nodig DivX- en Xvid-video's te decoderen om ze te bekijken. Verdere kenmerken van de Renoir zijn de A-GPS-navigatie, uitwisselbaarheid met de nieuwste 3G HSDPA-netwerken voor verbindingen tot 7,2 Mbps en WiFi voor internettoegang. LG rustte de KC-910 ook uit met een Jogging Buddy-programma voor sportieve gebruikers. Het programma berekent hoe lang en hoeveel je gelopen hebt aan de hand van GPS-technologie. De LG KC-910 of Renoir is te koop vanaf midden november voor een adviesprijs van 499 euro. Bron: www.diskidee.be